Logo Immo Diest
Immo Diest|Immo Diest - Diest

Immo Diest - Diest

Hasseltsestraat 17, 3290 Diest

Immo Diest - Diest Intro

Immo Diest - Diest is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo Diest. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, gebaseerd op 266 HouseMatch beoordelingen.

Immo Diest - Diest beoordelingen

Uitstekende service en professionele begeleiding bij de verkoop van mijn appartement

Jelle V. , Verkoper
Appartement in Diest
Geverifieerde transactie
Immo Diest - Diest
Frederic De Groot

Ik heb onlangs mijn appartement verkocht met de hulp van Frederic De Groot, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met zijn service. Van bij de aanvraag tot aan de uiteindelijke verkoop was Frederic buitengewoon professioneel, behulpzaam en communicatief. Wat mij het meest opviel, was zijn diepgaande kennis van de markt en zijn strategische aanpak om mijn appartement zo goed mogelijk te presenteren. Ze zorgden voor prachtige foto's en een aantrekkelijke presentatie van mijn woning, wat resulteerde in de juiste interesse en bezichtigingen. Daarnaast waardeer ik zijn transparantie en eerlijkheid. Frederic gaf altijd een realistische en duidelijke uitleg van de situatie, en hield me constant op de hoogte van de voortgang. Hij was altijd beschikbaar voor vragen en gaven snel en efficiënt antwoord. Dankzij zijn harde werk en toewijding werd mijn appartement snel en voor een uitstekende prijs verkocht, wat nodig was gezien ik het geld nodig heb voor een volgende aankoop. Ik zou Frederic zonder aarzeling aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele makelaar voor de verkoop van hun woning.

Jente P.

Dag, Jelle! Bedankt voor de review en de hele leuke woorden naar Frederic toe. We geven het hem zeker door!

Vlotte samenwerking en succesvolle verkoop met Stephane

Paul C. , Verkoper
Huis in HAM
Geverifieerde transactie
Immo Diest - Diest
Onbekende makelaars

Immo Diest zie je in de buurt vaak op de borden staan, dus ik wilde ook eens met hen een huis verkopen. Het eerste contact met Stephane liep, net als de rest van de samenwerking, zeer vlot. Ik heb zelf eigenlijk niets moeten doen, Stephane heeft dat allemaal voor mij afgehandeld. Hij verkocht het huis snel, en ik kreeg zeker de prijs die ik verwacht had. Zeer goede makelaar, knap werk van Stephane!

Jente P.

Dag, Paul! Bedankt voor de review. Goed dat onze borden opvallen in het straatbeeld en dat dat je overtuigd heeft om met ons in zee te gaan. Ook heel erg bedankt voor de leuke woorden aan Stefan.

Vlotte verkoopafhandeling met vriendelijke verkoper

Germaine H. , Verkoper
Huis in Halen
Geverifieerde transactie
Immo Diest - Diest
Onbekende makelaars

Met verkoper Frederic de Groot klikte het meteen en heeft de verkoop vlot afgehandeld. Zeer vriendelijke verkoper.Ik kan Immo Diest zeker aanraden.

Jente P.

Dag, Germaine! Een goede klik is altijd belangrijk bij een verkoop. Bedankt voor de review!


Over Immo Diest


Verkopen of verhuren

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen? Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.


Gratis schatting

U wenst een correcte waardebepaling van uw woning of ander vastgoed?

Om een goede en marktconforme prijs te bepalen, hanteren wij geen ‘nattevingerwerk’, maar gaan we zorgvuldig aan de slag.

Contact