Logo Immo Diest

Immo Diest

2 locaties
NaN BIV makelaars

Immo Diest Intro

Immo Diest is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 253 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.9 op 5.


Immo Diest beoordelingen

Huis verkocht in Geetbets

Frans P.
··Verkoper
Huis·Geetbets
Diest

De samenwerking met Frederik verliep naar tevredenheid. De communicatie was helder en de documentatie en administratie werden goed geregeld. De georganiseerde bezoekmomenten verliepen uitstekend. We ontvingen een nauwkeurige waardebepaling en de verkoopprijs was dan ook goed. Onze keuze voor Immo Diest kwam voort uit een bezoekmoment met meerdere k...
Lees alles

Uitstekend contact en succesvolle prijsonderhandelingen met Nathalie

Stephanie M.
··Verkoper
Huis·SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Diest

Het contact met Nathalie was uitstekend. Zij was altijd bereikbaar en ook het online zetten van het pand was goed. De makelaar heeft de prijs zelf bepaald en wij hebben ook die prijs voor het pand gekregen, dus dat is ideaal.

Uitstekende service geleverd door Nathalie

Glenn O.
··Koper
Huis·SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Diest

De service die Nathalie geboden heeft, heb ik niks verkeerd op te zeggen. Zij heeft echt goed werk geleverd!


Over Immo Diest


Verkopen of verhuren

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen? Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.


Gratis schatting

U wenst een correcte waardebepaling van uw woning of ander vastgoed?

Om een goede en marktconforme prijs te bepalen, hanteren wij geen ‘nattevingerwerk’, maar gaan we zorgvuldig aan de slag.


Immo Diest kantoren 2 Kantoren

Immo Diest - Tessenderlo

Immo Diest - Diest


Contact