Logo Immo Diest

Immo Diest

2 locaties
4-6 BIV makelaars

Immo Diest Intro

Immo Diest is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 271 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, wat uitstekend is.


Immo Diest beoordelingen

Uitstekende begeleiding en service bij aankoop van pand door Stefan van Immo Diest

Enrico M.
··Koper
Appartement·PAAL
Diest

Stefan van Immo Diest is een fantastische makelaar die mij ontzettend goed heeft begeleid bij de aankoop van het pand. Ik heb hem zelfs nog een cadeautje gegeven voor alle extra bezoeken die hij heeft gedaan. Als ik hem iets vroeg om te doen, deed hij dat direct. Ik heb ook huizen bezocht met andere immokantoren en daar was ik niet zo tevreden over...
Lees alles

Uitstekende service en snelle verkoop van het huis

Guido F.
··Verkoper
Huis·MOLENSTEDE
Diest

Ik heb voor Immo Diest gekozen omdat ze de beste speler zijn hier op de markt, en veel betere publiciteit voeren dan alle andere spelers lokaal. Deze keuze loonde, want op een dag tijd kon Jente al meteen het huis verkopen aan de vraagprijs. Haar communicatie was ook altijd uitstekend, met snel antwoord indien ik een vraag of probleem had. Administ...
Lees alles

Vlotte communicatie en behulpzame service bij Immo Diest

Luc Clement N.
··Verkoper
Huis·HAM
Diest

Ik heb niks aan te merken op mijn verkoopervaring met Immo Diest. Ze volgen alles goed op en communiceren vlot. Vriendelijke, behulpzame mensen die telkens voor je klaar staan.


Over Immo Diest


Verkopen of verhuren

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen? Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.


Gratis schatting

U wenst een correcte waardebepaling van uw woning of ander vastgoed?

Om een goede en marktconforme prijs te bepalen, hanteren wij geen ‘nattevingerwerk’, maar gaan we zorgvuldig aan de slag.


Immo Diest kantoren 2 Kantoren

Immo Diest - Tessenderlo

Kolmen 28c, 3980 Tessenderlo
Bekijk locatie

Immo Diest - Diest

Hasseltsestraat 17, 3290 Diest
Bekijk locatie

Contact