Logo Immo Diest

Immo Diest

2 locaties
4-6 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.0

Uitstekend

Gebaseerd op 217 reviews

74 influencer score

292 beoordelingen
Prima
Nicole V.
ZICHEM
verkocht

Ik ben super tevreden over mijn makelaar Nathalie, ze is altijd zeer vriendelijk en correct. Het is niet de eerste keer dat beroep doe op de services van Immo Diest, en Nathalie levert steeds voortreffelijk werk.

Superieur!
Sheila V.
Ham
verkocht

Super tevreden! Wy kochten een huis en we hebben super veel uitleg en hulp gekregen bij alles. Wij hebben samen gewerkt met stefan backx en we waren echt super blij met al de hulp en hoe vriendelijk en snel hij ons telkens heeft geholpen dank je wel

Excellent!
Martine V.
Bekkevoort
verkocht

Mijn samenwerking met Immo Diest is heel goed verlopen. Alles was zeer correct en ik werd ook goed op de hoogte gehouden. Als Frederic kandidaat kopers had gevonden wist ik dat altijd en ook de nabespreking was ook altijd correct. Frederic ging vlot te werk en was ook zeer joviaal. Ik had ook de indruk dat de kandidaten ook heel tevreden waren over...Lees alles

Voortreffelijk
Jari V.
TESSENDERLO
gekocht

Alles is vlot verlopen, zonder enig probleem. Jeroen was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zeer tevreden over de service en de samenwerking!

Top
Gerard T.
Diest
gekocht

Mijn ervaring? Heel goed, allemaal vlot verlopen en ik heb geen problemen ondervonden! Zo moet het gewoon dus ik ben zeker tevreden van Timmy en Immo Dies in het algemeen :)

Excellent!
Eddy C.
Tessenderlo
verkocht

Stefan dank u wel u hebt ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis .Jente ook dank u wel voor het ons op de hoogte te houden .Tof team.

Straf
Eddy A.
Kortenaken
gekocht

We hebben al meermaals met Immo Diest samengewerkt en zijn steeds opniew tevreden over het kantoor. Het team is heel vriendelijk. De communicatie die we met onze contactpersonen hebben verloopt ook steeds perfect.

Excellent!
David D.
Paal
verkocht

Ik had in het verleden reeds samengewerkt met Immo Diest en net zoals toen verliep de samenwerking met Jeroen en Immo Diest uitzonderlijk vlot. Mijn woning was binnen de 2 maanden verkocht en dit was bij de eerste bezoeker. Dit heeft aangetoond dat ze zeer competent zijn in het zoeken naar de juiste kandidaat-kopers.

Knap
Ivo F.
SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
verkocht

Na aanraden van mijn buren ben ik terechtgekomen bij Immo Diest. Desondanks dat de verkoop een tijdje heeft geduurd, kan ik niets slecht zeggen over de modus operandi van immo Diest. De samenwerking verliep voor de rest vlot en indien ik vragen had, werd ik direct geholpen. Mijn contactpersoon Nathalie was ook zeer vriendelijk en behulpzaam geduren...Lees alles

Eersteklas!
Diana A.
Bekkevoort
gehuurd

We had a great experiencing renting an apartment in Bekkevoort with the kind help of Ilknur. Very friendly and extensive service, always happy to help and ready to answer questions. We couldn’t be more grateful. Highly recommend!

Top
Roger B.
Halen
verkocht

Wij vonden het een correcte en leuke samenwerking en afhandeling waar in Frédéric toch de meeste verdienste had Nogmaals dank aan het ganse immo Diest Team ,Karine en Roger

Fantastisch!
Annemie N.
SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
verkocht

Wij zijn super tevreden van de manier waarop onze makelaar Nathalie ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Altijd paraat, mega vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader! Dikke dankjewel voor de fijne samenwerking!