Logo Hillewaere

Hillewaere

13 locaties
NaN BIV makelaars

Hillewaere Intro

Hillewaere is een makelaar met 13 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 622 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.7 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.9 op 5.


Hillewaere beoordelingen

Vlotte samenwerking met uitstekende service en inspraakmogelijkheden

Yves V.
··Verhuurder
Appartement·Hoogstraten
Hoogstraten

Alles is vlot verlopen gedurende de samenwerking. Ze hebben al het werk uit handen genomen. Ze hebben mij wel nog inspraak gegeven bij de finale keuze van de huurder. Liesbeth en Eline waren vriendelijk, behulpzaam en steeds bereikbaar.

Appartement verkocht in Brecht

Christoph V.
··Verkoper
Appartement·Brecht
Schilde

De samenwerking met Hillewaere Vastgoed verliep vlot en correct. Ik was op zoek naar een nieuwbouwappartement in de regio Brecht en kwam zo bij Hillewaere terecht. Na de aankoop van het appartement heb ik het verhuurd, waarbij Hillewaere meteen een huurder heeft aangebracht. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.

Uitstekende service en bereikbaarheid bij Toon van Hillewaere

Hein M.
··Verkoper
Huis·Olen
Mol

Alles is enorm goed verlopen met Toon van Hillewaere. Hij was altijd bereikbaar, zelfs buiten kantooruren. Daarnaast heeft hij zowel de prijs als de snelheid van de verkoop uitstekend behandeld.


Over Hillewaere

Hier begint mooi wonen

Hillewaere Vastgoed focust zich op de bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentiële woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in het gemiddelde en hogere marktsegment in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Onze hoogopgeleide en getrainde medewerkers garanderen u een professionele dienstverlening, gebruik makend van een jarenlang uitgebouwd netwerk. Vanuit onze 11 vastgoedshops bieden wij onze klanten een unieke aankoopbeleving in hun zoektocht naar een nieuwe woning of bedrijfsgebouw. Toegevoegde waarde in alle aspecten van onze diensten is de rode draad door ons bedrijf.


En er is meer ...

Met een brede waaier aan makelaarsdiensten is Hillewaere uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een proactieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!


Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Niet enkel de kwaliteit van onze vastgoedobjecten, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Hillewaere beschikt over een jong en dynamisch team van erkende vastgoedmakelaars. Wij werken volgens de deontologische code van het BIV (Beroepsinstituut Van Vastgoedmakelaars) en zijn lid van meerdere organisaties zoals het CIB (Confederatie van de Immobiliënberoepen van België), VOKA, UNIZO etc. Wij zijn ervan overtuigd dat mede door een permanente bijscholing van ons team, wij een optimale service kunnen bieden. Een kwaliteitsgarantie op maat. Wat houdt dat in? Een tevreden klant is het beste bewijs. Enkel en alleen dan zijn wij het ook.


Hillewaere kantoren 13 Kantoren

Hillewaere - Schilde

Hillewaere - Turnhout

Hillewaere - Heist-op-den-Berg

Hillewaere - Verhuur

Hillewaere - Hoogstraten

Hillewaere - Mol

Hillewaere - Brasschaat

Hillewaere - Hasselt

Hillewaere - Weelde

Hillewaere - Gent

Hillewaere - Nieuwbouw

Hillewaere - Malle

Hillewaere - Antwerpen Zuid


Contact