Logo Habitat

Habitat

3 locaties
4-6 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.0

Uitstekend

Gebaseerd op 279 reviews

74 influencer score

438 beoordelingen
Beoordeling via Google
Charles V.

Pavel is een top verkoper !!! Heel vriendelijk

Beoordeling via Google
Dominique H.

Zeer innovatief en vooruitstrevend vastgoedkantoor.

Beoordeling via Google
Johan I.

Zoals hun slogan; “We pakken het anders aan”. Slimmer, digitaler en persoonlijker en dat werpt zijn vruchten af. Ons huisje werd door Jason in een record tempo verkocht. We waren zo tevreden dat we terug de samenwerking aangingen om een ander huis te verkopen. We zijn terug erg benieuwd…

Beoordeling via Google
F T.

Via de heer Vanwolleghem Raynaud genoten we van bij het eerste contact op zoek naar een investeringspand een snelle en duidelijke communicatie. Correct advies en opvolging die met veel enthousiasme en kennis van zaken werd toegelicht.

Top
Aurelie M.
Menen
gekocht

Alles verliep in het algemeen wel goed, wij hebben dan ook nergens klachten over. We vinden het alleen wel wat jammer dat we voor de sleuteloverdracht nog alles zelf moeten regelen en dat dit niet bij de notaris gedaan wordt samen met de verkopers. Verder was alles wel goed.

Eersteklas!
Maité G.
Menen
verkocht

Heel snelle verkoop van mijn woning. Goede en vlotte communicatie. Verkoop je uw woning ? Kies voor HABITAT

Schitterend!
Karel-Lodewijck L.
Poperinge
gekocht

Jason krijgt van mij zeker en vast een 10 ! Hij heeft er voor gezorgd dat alles prima verlopen is en dat ik absoluut niks te klagen heb gehad !

Buitengewoon!
Nadia D.
Poperinge
verkocht

De verkoop van mijn woning verliep uitstekend. Jason was altijd erg vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen duidelijk. Hij kwam ook al zijn afspraken na. Doe zo voort!

Excellent!
Kurt S.
Wevelgem
verkocht

De verkoop van mijn woning verliep heel vlot dankzij Fries van Habitat. Ik werk regelmatig met Fries en hij stelt nooit teleur. Hij volgde alles van A tot Z op en was altijd bereikbaar. Top service!

Prachtig!
Michaël C.
Rekkem
verkocht

Mijn samenwerking met Habitat verliep zeer vlot. De gesprekken met Pavel waren erg goed. Hij beantwoordde al mijn vragen snel en duidelijk!

Beoordeling via Google
Gilles G.

Toffe huisstijl bij Habitat! Makelaar Raynaud heeft dat super gedaan om mijn woning te verkopen. Hij heeft me altijd op alles geïnformeerd hoe de klanten waren, hij was altijd professioneel gebleven, maar we konden ook is goed lachen bij sommige gesprekken, professionele makelaar, je krijgt er gewoon plezier erbij! 😄 bedankt voor mijn verkoop!

Superieur!
Tom C.
Rekkem
gekocht

Verliep goed Enkel smooved voor internet tv etc wat omslachtiger………………………….