Logo Habitat

Habitat

2 locaties
4-6 BIV makelaars

Habitat Intro

Habitat is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in West-Vlaanderen situeren. Op 383 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.4 op 5.


Habitat beoordelingen

Uitstekende samenwerking en passie voor het vak bij Raynaud

Sharon D.

Bedankt Raynaud voor de vlotte samenwerking bij de verkoop van ons huis. Staat altijd klaar voor uitleg , maakt tijd voor zowel koper als verkoper. Er was hem nooit iets teveel en deed zijn job met passie. Bedankt voor alles !

Vlotte verkoop en goede communicatie via WhatsApp

Katrien en Kevin L.
··Verkoper
Huis·Ieper
Wevelgem

De samenwerking met Habitat is goed verlopen. Alles ging zeer vlot, en binnen één week was het huis al verkocht. De communicatie verliep voornamelijk via WhatsApp, wat ik als zeer positief heb ervaren.

Uitstekende service en vriendelijkheid bij Habitat

Petrus V.
··Verhuurder
Huis·Poperinge
Wevelgem

Ik ben zeer tevreden over de service van Habitat. Ze zijn zeer correct op alle vlakken. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mijn twee contactpersonen, Justine en Jason. Ze waren heel vriendelijk en sympathiek. Ze hadden ook onderling een heel vlot contact. Ik heb geen verbeterpunten voor hen


Over Habitat

Habitat.

De leukste thuis.

Een woning kopen? Of die van jou verkopen? Wij spelen het klaar. Maar wel op onze manier. Ouderwetse advertenties? Vergeet het. Wij doen woningen viraal gaan. Een saai kantoor? No way. Een hippe bar, dat babbelt beter. Kom binnen, en zet je.


Habitat kantoren 2 Kantoren

Habitat - Wevelgem

Habitat - Poperinge


Contact