Logo Claes & Willems

Claes & Willems

2 locaties
NaN BIV makelaars

Claes & Willems Intro

Claes & Willems is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 34 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.5 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.8 op 5.


Claes & Willems beoordelingen

Uitstekende persoonlijke dienstverlening en betrouwbaarheid

Myra R.

We werken met Claes&Willems om ons huis in Buizingen te verkopen en ik zeer tevreden over de persoonlijke dienstverlening en het contact. Ze leggen alles duidelijk uit, leggen ook alles vast en zijn betrokken en betrouwbaar en doen meer dan strict noodzakelijk. Ze hebben ook een uitstekend netwerk en fijn team. Ik kan me geen betere makelaar voo...
Lees alles

Uitstekende service en snelle resultaten bij het vinden van een woning

Greetbusselot1

Zeer goede ervaring met dit kantoor. Zij hebben ons aan de woning geholpen waar wij al lang naar op zoek waren en vonden ook erg snel een match voor de woning die wij verlaten. Bovendien werd alles prima opgevolgd en konden wij er terecht met al onze vragen. Ik zou zeker opnieuw met hen willen samenwerken.

Vlotte en professionele service bij Claes Willems

Chris V.

Het was fijn om samen te werken met de mensen van Claes & Willems bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze oude woning. Alles verliep erg vlot en heel professioneel. Bedankt Sebastien, Andries, Alexander en Walter!


Over Claes & Willems

Claes & Willems, Familiebedrijf met een hart voor vastgoed

Nieuwe panden verkopen, is lang niet meer zo makkelijk als vroeger. Daarom is het handig als u een beroep kan doen op een ervaren immobiliënkantoor dat de markt door en door kent.

Claes & Willems is een familiebedrijf actief in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel en van exclusieve panden over heel België. Onze vastgoedexpert, lid van KAVEX (Kamer van Vastgoed Experten), staat in voor een correcte waardebepaling. Beide zaakvoerders zijn ervaren juristen.


Het kantoor groeit zeer snel door zijn persoonlijke service (7/7), gedrevenheid bij verkoop en kwaliteitsvolle juridische ondersteuning en voornamelijk door goede mond aan mond reclame. Het trekt zowel panden uit de hogere als de lagere prijsklasse aan. Claes & Willems biedt een transparante, kwalitatieve en zeer professionele service aan zijn klanten. Het bedrijf is open, eerlijk en creatief

 


Wat is de toegevoegde waarde van Claes & Willems?


Wij werken zeer klantgericht. Wij nemen de tijd voor de (ver)kopers én luisteren naar hun behoeften. Wij vragen alle verplichte documenten voor u op (zoals het bodemattest, EPC-certificaat, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring van de elektrische installatie,..);

Wij bieden een professionele meerwaarde.

Oliva heeft een uitgebreide verkoopervaring in de vastgoedsector, zij leidt het verkoopteam. Walter heeft zich geperfectioneerd als vastgoedexpert en is lid van KAVEX (Kamer van Vastgoed Experten).

Hij superviseert de waardebepalingen. Beiden zijn juristen met een jarenlange ervaring;

Wij boezemen vertrouwen in dankzij onze aanpak, uitstraling, vriendelijkheid én ervaring;

Wij garanderen een 7/7 dienstverlening. Wij zijn een familiebedrijf met 6 medewerkers. ;

De toplocatie van ons kantoor, in het commerciële centrum van Halle, zorgt ervoor dat onze etalage zeer intensief wordt bekeken, en (ver)kopers makkelijk binnenspringen voor vrijblijvend advies;

U krijgt een advertentiecampagne op maat waarbij alle media mogelijk zijn;

Wij bieden financiële zekerheid. Bovenop de wettelijke verzekeringen, verzekeren wij, op onze kosten, het overlijden door ongeval van de koper(s) in de periode tussen de ondertekening van de compromis en het verlijden van de authentieke akte (dekking € 250.000).


Claes & Willems kantoren 2 Kantoren

Claes & Willems - Ninove

  • Edingsesteenweg 364 9400 Ninove

Claes & Willems - Halle

  • Basiliekstraat 133 1500 Halle

Contact