Logo Claes & Willems

Claes & Willems

2 locaties
4-6 BIV makelaars

Claes & Willems Intro

Claes & Willems is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 38 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.5 op 10, wat zeer goed is.


Claes & Willems beoordelingen

Uitstekende service en professioneel advies bij Claes Willems

LaRue
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Onze ervaring met Claes & Willems, in het bijzonder makelaar Alex en administratieve duizendpoot Dorien, was werkelijk uitstekend. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke afronding van de aankoop en verhuur van ons gebouw, was hun service buitengewoon. Alex leidde ons naar het perfecte pand, zijn kennis en professionaliteit is gewoon geweldig. Voeg daar een administratieve kracht als Dorien aan toe, en er kan niets meer mislopen. Na de aankoop werd een deel van het pand ook te huur aangeboden, na de bijzonder vlotte aankoop, vroegen we hier ook hun hulp en advies. Ook hier was het team niet te stoppen. In no time was alles geregeld. Ook voor de huurders halen ze het onderste uit de kan. Moest de service die geboden wordt bij Claes & Willems de standaard zijn, mensen zouden veel minder zorgen hebben. Een echte aanrader! En 1 ding is zeker, elke onderneming zou een Dorien moeten hebben!

Uitstekend team dat helpt wanneer je vastzit

Ambre V.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Is een top team, als je vast zit komen ze je help! Nog een dikke merci voor alles 😀

Uitstekende service met vriendelijk en professioneel personeel

Frederik W.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Mijn ervaring met dit Claes & Willems is heel positief: vriendelijk, transparant, correct, professioneel. Telkens deskundige en snelle respons, van de verschillende medewerkers. Chapeau!


Over Claes & Willems

Claes & Willems, Familiebedrijf met een hart voor vastgoed

Nieuwe panden verkopen, is lang niet meer zo makkelijk als vroeger. Daarom is het handig als u een beroep kan doen op een ervaren immobiliënkantoor dat de markt door en door kent.

Claes & Willems is een familiebedrijf actief in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel en van exclusieve panden over heel België. Onze vastgoedexpert, lid van KAVEX (Kamer van Vastgoed Experten), staat in voor een correcte waardebepaling. Beide zaakvoerders zijn ervaren juristen.


Het kantoor groeit zeer snel door zijn persoonlijke service (7/7), gedrevenheid bij verkoop en kwaliteitsvolle juridische ondersteuning en voornamelijk door goede mond aan mond reclame. Het trekt zowel panden uit de hogere als de lagere prijsklasse aan. Claes & Willems biedt een transparante, kwalitatieve en zeer professionele service aan zijn klanten. Het bedrijf is open, eerlijk en creatief

 


Wat is de toegevoegde waarde van Claes & Willems?


Wij werken zeer klantgericht. Wij nemen de tijd voor de (ver)kopers én luisteren naar hun behoeften. Wij vragen alle verplichte documenten voor u op (zoals het bodemattest, EPC-certificaat, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring van de elektrische installatie,..);

Wij bieden een professionele meerwaarde.

Oliva heeft een uitgebreide verkoopervaring in de vastgoedsector, zij leidt het verkoopteam. Walter heeft zich geperfectioneerd als vastgoedexpert en is lid van KAVEX (Kamer van Vastgoed Experten).

Hij superviseert de waardebepalingen. Beiden zijn juristen met een jarenlange ervaring;

Wij boezemen vertrouwen in dankzij onze aanpak, uitstraling, vriendelijkheid én ervaring;

Wij garanderen een 7/7 dienstverlening. Wij zijn een familiebedrijf met 6 medewerkers. ;

De toplocatie van ons kantoor, in het commerciële centrum van Halle, zorgt ervoor dat onze etalage zeer intensief wordt bekeken, en (ver)kopers makkelijk binnenspringen voor vrijblijvend advies;

U krijgt een advertentiecampagne op maat waarbij alle media mogelijk zijn;

Wij bieden financiële zekerheid. Bovenop de wettelijke verzekeringen, verzekeren wij, op onze kosten, het overlijden door ongeval van de koper(s) in de periode tussen de ondertekening van de compromis en het verlijden van de authentieke akte (dekking € 250.000).


Claes & Willems kantoren 2 Kantoren

Claes & Willems - Ninove

Edingsesteenweg 364, 9400 Ninove
Bekijk locatie

Claes & Willems - Halle

Basiliekstraat 133, 1500 Halle
Bekijk locatie

Contact