Logo Aclea
Aclea|Aclea - Eeklo

Aclea - Eeklo

Boelare 86, 9900 Eeklo

Aclea - Eeklo Intro

Aclea - Eeklo is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Aclea. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, gebaseerd op 71 HouseMatch beoordelingen.

Aclea - Eeklo beoordelingen

Vlotte en behulpzame service bij het huren van een woning

Jurgen L.
··Huurder
Appartement·Eeklo
Eeklo

Wij kwamen bij een huis van Aclea terecht via een zoektoch op Immoweb, en wij zijn zeer blij dat zij die huur hebben geregeld. Alles met onze makelaar Tom ging ontzettend vlot. We kregen altijd snel antwoord op onze vragen, goede opvolging, zeer behulpzaam. De administratie pakte ik eerder zelf aan, maar dat was een keuze. Echt niets op aan te merk...
Lees alles

Vlotte communicatie en uitstekende service met Aclea Makelaar

Eddy B.
··Huurder
Huis·Bassevelde
Eeklo

Ik heb mijn huidig huis gevonden toen ik even op mijn GSM scrollde, en heb toen meteen de makelaar Aclea gecontacteerd om het te bezoeken. Dat kon nog niet meteen, want ze hadden de sleutels nog niet, maar het heeft ook niet lang geduurd. Nadat ik het had bezocht met Michiel, is alles uitstekend gelopen. Goede communicatie, veel hulp bij de adminis...
Lees alles

Uitstekende samenwerking met Michiel van Aclea

Besim R.
··Huurder
Appartement·Eeklo
Eeklo

Ik werk al langer samen met Aclea, en zij hadden dus rechtstreeks een pand gevonden voor mij om te huren. Mijn samenwerking daar met Michiel loopt uitstekend, echt niets op aan te merken. Ik kan hem bereiken wanneer ik wil met een duidelijk antwoord. Ook administratief regel ik vaak nagenoeg alles met hen. Zeker aan te raden!


Over Aclea

Welkom bij Immo Willems-Verselder ! 


Uw expert in verkoop en verhuur van vastgoed in het Meetjesland en regio Gent.


 Dagelijks wordt onze website up to date gehouden met nieuwe panden in verkoop of verhuur, met voor elk budget wat wils. Op zoek naar een specifiek pand ? Contacteer ons dan of kom even binnen in ons kantoor te Eeklo en wij helpen u graag verder. 


PAND VERKOPEN? U kunt op ons rekenen voor een gratis en betrouwbare schatting.


Wij staan u bij met het opvragen van alle nodige attesten en zetten uw pand via verschillende kanalen maximaal in de kijker. Neem zeker eens een kijkje bij onze referenties.


Met onze jarenlange ervaring zijn wij perfect op de hoogte van wat er speelt op de Meetjeslandse woningmarkt. Wij hebben alle specialisten in huis die u naast het aankopen of huren van een eigendom, ook kunnen verder helpen met een verzekering of hypotheek.


Daarnaast zijn wij ook Premium Partner voor Second Home Spanje ! Bent u op zoek naar een tweedeverblijf onder de Spaanse zon ? Dan kan u voortaan bij ons terecht als erkend vastgoedmakelaar voor een full service begeleiding in samenwerking met Second Home Spanje. 


Wij maken graag tijd voor u !

Contact