Logo Aclea

Aclea

1 locatie
2-3 BIV makelaars

Aclea Intro

Aclea is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Op 62 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.5 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.9 op 5.


Aclea beoordelingen

Disappointing collaboration with Aclea: Heating issues and lack of communication

Mohammed N.
··Koper
Huis·Eeklo
Eeklo

The collaboration with Aclea left a bad taste in my mouth. Everything went smoothly up until the purchase. I asked about the heather multiple times and was always assured that it worked fine. Since moving in we have found out it doesn’t work properly and has some technical issues. This is disappointing. Tom also does not answer our calls anymore.

Slechte communicatie en traag proces bij Aclea

Moneta B.
··Huurder
Huis·Bassevelde
Eeklo

Het spijt me te moeten zeggen dat mijn ervaring met Aclea verre van positief was. Ik moest talloze keren vragen stellen over het huurcontract voordat ik de benodigde informatie ontving. Bovendien werden belangrijke updates niet aan mij doorgegeven en leek het kantoor vaak onbemand te zijn. Zelfs wanneer ik eindelijk een reactie kreeg, duurde het me...
Lees alles

Vlotte verkoopervaring bij Aclea

Dries B.
··Verkoper
·Waterland-Oudeman
Eeklo

Op zich verliep alles goed bij Aclea. Het is niet de eerste keer dat ik een pand verkoop en kan opmerken dat het hier in het algemeen toch wel goed verloopt.


Over Aclea

Welkom bij Immo Willems-Verselder ! 


Uw expert in verkoop en verhuur van vastgoed in het Meetjesland en regio Gent.


 Dagelijks wordt onze website up to date gehouden met nieuwe panden in verkoop of verhuur, met voor elk budget wat wils. Op zoek naar een specifiek pand ? Contacteer ons dan of kom even binnen in ons kantoor te Eeklo en wij helpen u graag verder. 


PAND VERKOPEN? U kunt op ons rekenen voor een gratis en betrouwbare schatting.


Wij staan u bij met het opvragen van alle nodige attesten en zetten uw pand via verschillende kanalen maximaal in de kijker. Neem zeker eens een kijkje bij onze referenties.


Met onze jarenlange ervaring zijn wij perfect op de hoogte van wat er speelt op de Meetjeslandse woningmarkt. Wij hebben alle specialisten in huis die u naast het aankopen of huren van een eigendom, ook kunnen verder helpen met een verzekering of hypotheek.


Daarnaast zijn wij ook Premium Partner voor Second Home Spanje ! Bent u op zoek naar een tweedeverblijf onder de Spaanse zon ? Dan kan u voortaan bij ons terecht als erkend vastgoedmakelaar voor een full service begeleiding in samenwerking met Second Home Spanje. 


Wij maken graag tijd voor u !


Aclea kantoren 1 Kantoor

Aclea - Eeklo


Contact