Logo JACQ. Real Estate

JACQ. Real Estate

2 bureaux
NaN agents IPI

Introduction JACQ. Real Estate

JACQ. Real Estate est une agence avec 2 bureaux dont les activités sont principalement situées dans la Province du Anvers. Sur 27 avis vérifiés, ils obtiennent une note de satisfaction client de 8.9 sur 10, ce qui est très bien. En outre, ils obtiennent une note moyenne de 4.8 sur 5 sur Facebook et Google.


Avis sur JACQ. Real Estate

Uitstekende samenwerking met Jacq: communicatief, proactief en oplossingsgericht

Simon D.

De samenwerking met JACQ was uitstekend van de start tot het einde. Gedurende het hele verkoopproces werd ik steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen en de verkoper speelde altijd zeer kort op de bal. Ik heb ook de flexibiliteit en het vermogen om tot oplossingen te komen sterk gewaardeerd. Ik kan Jacq aanraden aan alle kopers en verkopers!

Goede communicatie met enkele haperingen in informatieoverdracht

Laura M.
··Vendeur
Appartement·Antwerpen
Antwerpen

De communicatie was goed; we hebben veel info gekregen. Toch is er ergens iets fout gelopen en is er informatie niet altijd vlot doorgegeven aan de koper. Desalniettemin was het een geslaagde samenwerking.

Avis Google

Sofie H.

Bedankt Leatitia en Mickael voor de fijne samenwerking. Dankzij jullie professionele en proactieve aanpak werd het een zorgeloze verkoop voor me.


Bureaux de JACQ. Real Estate 2 Bureaux

JACQ. Real estate - Schelle

  • Interescautlaan 100 2627 Schelle

JACQ. Real estate - Antwerpen

  • Amsterdamstraat 15 2000 Antwerpen

Contact