Logo Wijns Vastgoed

Wijns Vastgoed

3 locaties
7-10 BIV makelaars

Wijns Vastgoed Intro

Wijns Vastgoed is een makelaar met 3 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 58 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.1 op 5.


Wijns Vastgoed beoordelingen

Uitstekende service en snelle verkoop van mijn woning door Jan

Caroline B.
··Verkoper
Huis·Nijlen
Nijlen

Ik vond alles aan de service van Wijns Vastgoed heel erg goed. Jan was heel vriendelijk en sympathiek. Hij was altijd bereikbaar en stond altijd open voor mijn vragen. De verkoop zelf is vrij vlot verlopen, Jan heeft mijn woning snel kunnen verkopen.

Uitstekende service voor iemand anders

Bart G.

Gekeken voor iemand anders

Teleurstelling over niet nakomen van belofte verhuiscamionette

Jeff V.
··Verkoper
Huis·vorselaar
Nijlen

Uiteraard geen 9 wanneer de belofte van de verhuiscamionette niet kan nagekomen worden.


Over Wijns Vastgoed


Wijns Vastgoed


Wijns Vastgoed werd zo’n 20 jaar geleden opgericht door Philip Wijns.

Uit zijn ervaringen met klanten bij zijn vorige werkgever merkte Philip dat klanten dikwijls een pand te laat hadden opgemerkt.


Hij zou klanten een goede en betrouwbare service verlenen met ongeziene diensten in de regio. Zo werd er vrij snel geïnvesteerd in een website met een automatische “hou me op de hoogte”-dienst. Een service die voor die tijd zeer vernieuwend was. Ondertussen zijn er tal van diensten bijgekomen zoals o.a. professionele fotografie, virtuele plannen, gratis verhuiswagen, Wijns Beheer (syndicus en rentmeester), …


Technologie is in 2021 enorm belangrijk om de organisatie en de dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Daarom proberen we ons altijd opnieuw uit te vinden en te verbeteren. Momenteel werken we bij Wijns Vastgoed aan een heuse “next level” digitale transformatie.


Wijns Vastgoed kantoren 3 Kantoren

Wijns Vastgoed - Berlaar

Wijns Vastgoed - Heist-op-den-Berg

Wijns Vastgoed - Nijlen


Contact