Logo Verdegem Vastgoed

Verdegem Vastgoed

2 locaties
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.2

Uitstekend

Gebaseerd op 72 reviews

76 influencer score

120 beoordelingen
Buitengewoon!
Ingrid W.
De Panne
gehuurd

alles is zeer correct verlopen van begin tot einde zeer vlotte samenwerking

Voortreffelijk
Kurt D.
Zelzate
verhuurd

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Verdegem Vastgoed. De administratie en de effectieve opvolging van de verhuur waren vlekkeloos. Joy en Niels waren professioneel en pro-actief in hun aanpak.

Beoordeling via Google
Levent Y.

Dankjewel Niels voor u nodige energie en geduld in ons te steken en een perfecte gezinswoning te verkopen binnen ons budget , na een lange zoektocht van bijna een jaar hebben wij dankzij u ons droomhuis gevonden. Topservice en zeer professioneel geholpen door Niels Raeman. Bedankt voor de attentie. Groetjes Göl 😅

Prachtig!
Meho M.
Zelzate
verkocht

Toen we ons huis gingen verkopen hebben we eerst getwijfeld tussen 2 immo kantoren, maar na ons gesprek met Niels was de beslissing direct genomen. We wisten dat we Verdegem Vastgoed gingen kiezen omdat Niels heel correct en betrouwbaar was. We hadden direct een goed gevoel. Hij heeft ons helemaal niet gepusht om het contract direct te tekenen. Hij...Lees alles

Uitmuntend!
Marc V.
Gent
verkocht

Mijn samenwerking met Verdegem Vastgoed kon niet beter zijn verlopen. Thijs deed alles wat gedaan moest worden en was bovendien heel erg vriendelijk. Perfecte service en zeker een aanrader!

Straf
Ghislain L.
Sint-Amandsberg
verkocht

Over het algemeen ben ik tevreden over mijn samenwerking met Verdegem Vastgoed. Ik heb twee keer met hen samengewerkt, de ene keer verliep het vlot en de andere keer minder. Na problemen met de kopers zijn we naar de rechtbank gestapt, ik had liever gezien dat deze beslissing minder overhaast was genomen.

Knap
Rosette S.
Mariakerke
verkocht

Ik geef nooit een 10/10 want niemand is perfect maar over de service van Verdegem Vastgoed heb ik geen opmerkingen. Alles verliep vlekkeloos, vlot en efficiënt dankzij de behulpzame Jan. Ik ben heel tevreden.

Fantastisch!
Myriam W.
Evergem
verkocht

Na een doorverwijzing van mijn nicht , terecht gekomen bij Niels Raeman . Van Verdegem vastgoed . Ik kan alleen maar positief advies geven wat Niels Raeman bij de verkoop van ons huis heeft gedaan . Correct afspraken gemaakt zelfs heel de tijd telefonisch bereikbaar en bovenal een betere prijs gekregen voor verkoop Wij zijn echt tevreden klanten c...Lees alles

Zeer goed
Jessica J.
Watervliet
gekocht

Ik ben er zeker en vast tevreden over de dienstverlening van Verdegem Vastgoed. Ze zijn altijd bereikbaar, ze helpen ons altijd verder met elke vraag die we hebben, dus het was zeker en vast een topervaring!

Top
Angelo V.
Ertvelde
gehuurd

Mijn ervaring met Verdegem Vastgoed is niets dan positief. Joy heeft mij heel goed geholpen en ik ben er van verschoten hoe vlot en eenvoudig de communicatie verliep. Het was verfrissend om te zien hoe gemakkelijk het was om met haar in contact te komen en een snel antwoord op mijn vragen te krijgen. De moeiteloze communicatie is zeker en vast een ...Lees alles

Knap
Charlotte V.
Wondelgem
verhuurd

Ik heb een positieve ervaring gehad bij Verdegem Vastgoed. Joy verzorgde duidelijke communicatie voor leken en alles werd snel en correct opgevolgd.

Prachtig!
Veronique B.
Ertvelde
verhuurd

Vriendelijk en professioneel. Vlot bereikbaar als je iets wil vragen . Goede samenwerking