Logo Vastgoedplus

Vastgoedplus

1 locatie
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.0

Uitstekend

Gebaseerd op 63 reviews

70 influencer score

Vastgoedplus


Uw woning of appartement verkopen met de professionele hulp van een makelaar is voor sommigen een grote stap.


Gelukkig begeleiden wij u van A tot Z en geven wij u onze beste adviezen mee. Een persoonlijke service is dan ook erg belangrijk voor u en ons, waarbij we elk juridisch aspect of elke beslissing samen met u als eigenaar correct communiceren.


Een ander aspect waar u, als eigenaar, rekening mee dient te houden is dat de lokale makelaar steeds het sterkst aanwezig is in zijn eigen omgeving.


Dat verklaart waarom Vastgoedplus enorm sterk is in zijn eigen regio, namelijk Duffel, Rumst, Sint-Katelijne-Waver en Kontich. Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmogelijkheden.


Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals websites, maar mede door onze enorm visuele hoeketalage zorgen wij voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld.


Vastgoedplus gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw eigendom in de kijker te plaatsen of succesvol te verkopen of te verhuren. Wij begeleiden en ondersteunen u doorheen alle stappen in het ganse verkoop of verhuurproces.