Logo Vastgoedplus
Vastgoedplus|Vastgoedplus - Duffel

Vastgoedplus - Duffel

Kiliaanstraat 38, 2570 Duffel

Vastgoedplus - Duffel Intro

Vastgoedplus - Duffel is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Vastgoedplus. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, gebaseerd op 95 HouseMatch beoordelingen.

Vastgoedplus - Duffel beoordelingen

Spontane en betrouwbare makelaar met uitstekende service

Hilke V. , Koper
Huis in Duffel
Geverifieerde transactie
Vastgoedplus - Duffel
Onbekende makelaars

Mijn makelaar was zeer spontaan en stond dag en nacht voor mij klaar. Daarnaast maakte ze een heel oprechte en integere indruk. Haar grondige kennis van zaken maakt dat ik haar van harte zou aanbevelen!

Efficiënte en behulpzame service voor een moeiteloze ervaring

Harry D. , Huurder
Appartement in Duffel
Geverifieerde transactie
Vastgoedplus - Duffel
Onbekende makelaars

Zeer behulpzaam en duidelijk! Alles was snel geregeld. Echt supergemakkelijk

Uitstekende service met snelle en behulpzame antwoorden

Jozef P. , Huurder
Appartement in Duffel
Geverifieerde transactie
Vastgoedplus - Duffel
Gilles Mandelings

Over het algemeen vond ik de service bij Vastgoedplus heel goed. Als ik iets vroeg kreeg ik op alles een antwoord dus ik heb er geen klagen over.


Over Vastgoedplus

Vastgoedplus


Uw woning of appartement verkopen met de professionele hulp van een makelaar is voor sommigen een grote stap.


Gelukkig begeleiden wij u van A tot Z en geven wij u onze beste adviezen mee. Een persoonlijke service is dan ook erg belangrijk voor u en ons, waarbij we elk juridisch aspect of elke beslissing samen met u als eigenaar correct communiceren.


Een ander aspect waar u, als eigenaar, rekening mee dient te houden is dat de lokale makelaar steeds het sterkst aanwezig is in zijn eigen omgeving.


Dat verklaart waarom Vastgoedplus enorm sterk is in zijn eigen regio, namelijk Duffel, Rumst, Sint-Katelijne-Waver en Kontich. Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmogelijkheden.


Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals websites, maar mede door onze enorm visuele hoeketalage zorgen wij voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld.


Vastgoedplus gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw eigendom in de kijker te plaatsen of succesvol te verkopen of te verhuren. Wij begeleiden en ondersteunen u doorheen alle stappen in het ganse verkoop of verhuurproces.

Contact