Logo Vastgoedplus
Vastgoedplus|Vastgoedplus - Duffel

Vastgoedplus - Duffel

Kiliaanstraat 38, 2570 Duffel

Vastgoedplus - Duffel Intro

Vastgoedplus - Duffel is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Vastgoedplus. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, gebaseerd op 91 HouseMatch beoordelingen.

Vastgoedplus - Duffel beoordelingen

Google beoordeling

Ivo M.
Duffel

Uitstekende service en snelle communicatie bij VastgoedPlus

Matrika B.
··Verhuurder
Appartement·Duffel
Duffel

We kozen voor Vastgoedplus omdat ze eigenlijk bijna buren zijn van ons, en omdat ze zeer vriendelijk waren vanaf het eerste contact. Ik heb daar met meerdere makelaars contact gehad, maar de voornaamste was Eddy. Hij en de rest van het team deden alles uitstekend. Ze vonden snel de juiste huurders, en hielden mij snel op de hoogte van de ontwikkeli...
Lees alles

Uitstekende service en proactieve communicatie bij VastgoedPlus

Gert V.
··Koper
Huis·Duffel
Duffel

Mijn ervaring met Vastgoedplus is heel goed! Juani was heel proactief en hield mij altijd goed op de hoogte van alles, ze heeft dat echt heel goed gedaan dat ik zelfs eerst niet had opgemerkt dat ze een stagiaire was, zo goed deed ze het.


Over Vastgoedplus

Vastgoedplus


Uw woning of appartement verkopen met de professionele hulp van een makelaar is voor sommigen een grote stap.


Gelukkig begeleiden wij u van A tot Z en geven wij u onze beste adviezen mee. Een persoonlijke service is dan ook erg belangrijk voor u en ons, waarbij we elk juridisch aspect of elke beslissing samen met u als eigenaar correct communiceren.


Een ander aspect waar u, als eigenaar, rekening mee dient te houden is dat de lokale makelaar steeds het sterkst aanwezig is in zijn eigen omgeving.


Dat verklaart waarom Vastgoedplus enorm sterk is in zijn eigen regio, namelijk Duffel, Rumst, Sint-Katelijne-Waver en Kontich. Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmogelijkheden.


Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals websites, maar mede door onze enorm visuele hoeketalage zorgen wij voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld.


Vastgoedplus gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw eigendom in de kijker te plaatsen of succesvol te verkopen of te verhuren. Wij begeleiden en ondersteunen u doorheen alle stappen in het ganse verkoop of verhuurproces.

Contact