Logo Uw Immo Plus
Uw Immo Plus|Uw Immo Plus - Wetteren

Uw Immo Plus - Wetteren

Molenstraat 68 (A), 9230 Wetteren

Uw Immo Plus - Wetteren Intro

Uw Immo Plus - Wetteren is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Uw Immo Plus. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.2 op 10, gebaseerd op 33 HouseMatch beoordelingen.

Uw Immo Plus - Wetteren beoordelingen

Uitstekende hulp en ontzorging bij het zoeken naar een woning in Zottegem

Magalie A. , Huurder
Appartement in Zottegem
Geverifieerde transactie
Uw Immo Plus - Wetteren
Onbekende makelaars

Bedankt voor je hulp en om me te ontzorgen in de zoektocht naar een woning in Zottegem.

Vlotte en vriendelijke service bij Immo Plus

Ward V. , Huurder
Huis in Laarne
Geverifieerde transactie
Uw Immo Plus - Wetteren
Onbekende makelaars

Echt een fouteloze ervaring met Immo Plus. Heel correcte en vriendelijke mensen. Alles ging snel en vlot en ze konden telkens mijn vragen beantwoorden.

Snelle en transparante verkoop van onze studio dankzij Elly en het team van uw immoplus

Dirk W. , Verkoper
Appartement in Knokke-Heist
Geverifieerde transactie
Uw Immo Plus - Wetteren
Onbekende makelaars

Een 8 tal weken vroeg ik aan Elly om onze studio in Knokke te verkopen. Een 2 tal weken later werd de studio via uw immoplus online gezet na een correcte waardebepaling, correcte verstaanbare uitleg en duidelijke informatie. De bezoeken aan onze studio kwamen vlot en na amper 6 weken was de verkoop afgerond aan de prijs dat we hadden afgesproken. Bedankt Elly en team van uw Immoplus voor de snelle en transparante aanpak van onze studio.


Over Uw Immo Plus

Je woning verhuren of verkopen? Geweldig plan. Vooral als je alle rompslomp met een gerust hart uit handen kan geven. Bij Uw Immo Plus is je pand de ster van het verhaal. En dat is waarom we razendsnel een nieuwe eigenaar of huurder voor je vinden. Een harmonieuze mix van persoonlijke vastgoedkennis en bouwtechnische inzichten zorgt voor een ongeëvenaarde service van inzicht tot transactie. 


Onze marktconforme prijsstrategieën bevorderen een snelle verkoop of verhuur, gesteund door diepgaande marktkennis. Van eerste bezichtiging tot sleuteloverdracht, ons deskundig advies zorgt voor een vlekkeloos proces. Wij geloven in een heldere communicatie en samenwerking, waarbij klanttevredenheid centraal staat.


Ik ben Elly De Landsheere. Als oprichter van Uw Immo Plus, heb ik mijn hart en ziel in de vastgoedwereld gestoken. Niet alleen omdat huizen mijn passie zijn, maar vooral omdat ik ervan hou mensen zoals jij te helpen hun dromen waar te maken. Of je nu afscheid neemt van je huidige thuis of op zoek bent naar een nieuw avontuur, ik ben hier om de reis zo gladjes en plezierig mogelijk te laten verlopen.


"In de vastgoedsector gaat het soms gigantisch vlug. Snel schakelen is dan de boodschap. Gelukkig staat flexibiliteit bovenaan onze lijst van kwaliteiten. Net als menselijkheid, stressbestendigheid en discretie. Wij staan altijd voor je klaar: tijdens de werkuren, weekavonden en in het weekend.” - Elly De Landsheere - Uw Vastgoedspecialist in de Vlaamse Ardennen


Dus, waar wacht je nog op? Neem een sprong met ons. Samen zetten we jouw woning in de spotlight of vinden we die ene plek die je ‘thuis’ kunt noemen. Ik beloof je, het wordt een avontuur 

Contact