Logo Ugly
UGLY|UGLY - Berchem

UGLY - Berchem

Gitschotellei 153-157, 2600 Antwerpen

UGLY - Berchem Intro

UGLY - Berchem is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Ugly. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.2 op 10, gebaseerd op 128 HouseMatch beoordelingen.

UGLY - Berchem beoordelingen

Vlotte samenwerking en uitstekende communicatie met Marie

Mark C.
··Verhuurder
Appartement·Borgerhout
Antwerpen

Via het internet hadden wij UGLY gevonden, en het eerste contact met hen ging zeer vlot. De samenwerking zelf ging minstens even vlot of zelfs beter. Marie was zeer sympathiek en de communicatie was altijd zeer duidelijk en we moesten nooit lang wachten op een antwoord. De huurders vond ze ook vrij snel, en daarom ben ik dus zeer tevreden! Alles wa...
Lees alles

Uitstekende samenwerking met Elise voor een zorgeloze en communicatieve verkoop

Centraal B.
··Verkoper
Appartement·Lier
Antwerpen

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Elise. We zijn fantastisch ontzorgd geweest en hebben een zeer communicatieve & aangename verkoop ervaren. We hebben op aanraden van UGLY onze units laten bemeubelen, wat achteraf gezien een echte meerwaarde bleek. Absoluut aan te raden!

Efficiënte en responsieve service van Marie en het Ugly-team

Pasan M.
··Huurder
Appartement·Berchem
Antwerpen

Thanks to Marie for helping us to become the tenant of Koninklijkelaan apartment. She was very responsive and attended to all our questions. Also, the transition was very smooth as the UGLY team is working with well-integrated platforms (smooved, connective for doc sign etc.). Finally, I would like to commend the content writing team who is behin...
Lees alles


Over Ugly


Wij zijn een Antwerps vastgoedkantoor dat geen huis verkoopt, maar een thuis. Met de juiste styling, sprankelende foto’s en leuke teksten vertellen we over elk pand een eigen verhaal. We doen dit met heel ons team, met kennis van zaken en op een betrouwbare wijze.


Over UGLY.BE

Met een team van experts wil vastgoedkantoor UGLY.BE je op de best mogelijke manier helpen om je woning vlot en snel te verkopen. Of om de woning van je dromen te kopen of te huren. Wat je ook nodig hebt, we zorgen ervoor dat alles gebeurt zonder stress, in alle openheid en vertrouwen.


Welke experten zitten er in ons team?

  1. Stylist
  2. Fotograaf
  3. Tekstschrijver
  4. Communicatiespecialist
  5. Erkende vastgoedmakelaars
  6. Administratieve goochelaars


Tikkeltje geschiedenis

UGLY.BE stamt voort uit Vastgoed Gillis, het eerste vastgoedkantoor van zaakvoerder Philippe Gillis. 13 jaar lang baatte Philippe een klassiek vastgoedkantoor uit. Sinds 2014 kwam daar een tweede concept bij dat de Belgische vastgoedsector op een leuke manier verraste: UGLY.BE. In de zomer van 2019 besliste Philippe om Vastgoed Gillis van naam te veranderen en volledig in te zetten op UGLY.BE.


Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)

Contact