Logo Ugly

UGLY

1 locatie
4-6 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.2

Uitstekend

Gebaseerd op 67 reviews

83 influencer score

106 beoordelingen
Top
Claudia D.
Antwerpen
gekocht

De service bij UGLY was heel goed. De aankoop is snel en vlot verlopen. Marie was vriendelijk en bereikbaar voor vragen. Ik heb alle nodige documenten ook altijd op tijd ontvangen. Ik ben zeker en vast tevreden.

Uitmuntend!
Tanguy C.
Antwerpen
verkocht

UGLY heeft deze verkoop echt top geregeld. Er waren een aantal kandidaten geweest die allemaal hadden afgeboden op de prijs, dit was een beetje ongelukkig aangezien het om een erfenis voor mijn kinderen gaat en er uiteraard is daar ook een erfbelasting verbonden. UGLY is echter niet bij de pakken blijven zitten en heeft de kandidaten opnieuw gecont...Lees alles

Prima
Maria Philippina Elisabeth V.
Antwerpen
verhuurd

Wij hadden een zeer positieve ervaring met UGLY. Het is bijzonder indrukwekkend dat ze een uitgebreide dienstverlening aanbieden voordat er een contract is. Dit is een grote trendbreuk tegenover andere makelaars op de markt. Ze zijn er zich van bewust dat de potentiële klant mogelijk niet met hen zou werken en toch bieden ze allerlei diensten. Vanw...Lees alles

Superieur!
Johan V.
Antwerpen
verkocht

Is gewoon super verlopen en ze zijn heel sterk digitaal. Wij hadden Elise zeer leuke en professionele makelaar

Buitengewoon!
Maarten H.
Antwerpen
verhuurd

Ik had een keer een apartement gekocht bij UGLY, en ben daar gebleven voor de verhuur van mijn pand. Alles verliep perfect in de samenwerking. Marie communiceerde klaar en duidelijk, ik kon haar altijd een vraag stellen, administratief geen problemen en de verhuur was redelijk snel afgerond. Alles zat zeer goed en ik ben uiterst blij met UGLY.

Uitmuntend!
Wilfried V.
Schilde
verkocht

Ik heb mijn woning verkocht met Ugly en dat is allemaal perfect verlopen. Door hen was mijn woning op één dag verkocht. Mijn contactpersoon Elise heeft dat uitstekend gedaan. Ze was steeds bereikbaar, behulpzaam en attent. Ik kan niets slechts zeggen over Ugly, ze hebben geen werkpunten.

Beoordeling via Google
Niels L.

Vriendelijk en professioneel

Top
Johanna D.
Antwerpen
gekocht

Marie heeft ons in alle opzichten perfect geholpen, snelle reactie op vragen en altijd zeer vriendelijk. Het regelen en het doorgeven van de meterstanden heeft zij ook met smooved/eneco geregeld.

Top
Josefa G.
Antwerpen
verkocht

Efficiënt, klantgericht met een klare kijk op de zaak, gesteund door een prima copywriter en fotografe. (verkoper is niet J. Gubbels, wel P. De Laet)

Top
Jonas M.
Antwerpen
gehuurd

Allereerst wil ik benadrukken dat Marie perfect bereikbaar was. Elke keer dat we haar nodig hadden, konden we haar gemakkelijk bereiken. Ze was altijd beschikbaar en we moesten nooit lang wachten op een antwoord. door deze inzet is het proces heel vlot en zeker ook zeer correct verlopen wat we echt heel geweldig vonden!! Dus met andere woorden, wij...Lees alles

Top
Luc S.
Antwerpen
verhuurd

De communicatie, opvolging, foto's en uitleg waren allemaal in orde. Bedankt UGLY!

Perfect!
Elisabeth L.
Antwerpen
gehuurd

Ik ben eigenares van het gebouw en de huurder van GVL heeft de huur opgezegd en vroeg om een leegstandcontract voor nutsvoorzieningen.