Logo Ugly

UGLY

1 locatie
4-6 BIV makelaars

Ugly Intro

Ugly is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 87 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.0 op 5.


Ugly beoordelingen

Uitstekende service met behulpzaam personeel, maar gebrek aan duidelijkheid over taken

Sarah M.
Verhuurder
AppartementAntwerpen
Antwerpen

Ik ben echt heel tevreden over de service van UGLY. Ik was heel verbaasd over hoeveel ze eigenlijk hebben gedaan. Marie, mijn contactpersoon, was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze was zeer goed bereikbaar en hield mij goed op de hoogte. Ik moet wel zeggen, ik was heel verbaasd over hoeveel ze deden, misschien een beetje te verbaasd. Ze hadden mij ...
Lees alles

Gemiddelde ervaring met weinig behulpzame service

Joachim D.
Huurder
AppartementBorgerhout
Antwerpen

Onze ervaring met UGLY is eerlijk gezegd vrij gemiddeld. We zijn niet bijzonder tevreden over Elise. Er waren verschillende zaken die nog moesten worden aangepakt in het appartement, wat niet ideaal was. Telkens wanneer er zich problemen voordeden, leken ze bij het immokantoor de schuld op ons af te schuiven in plaats van actief bij te dragen aan o...
Lees alles

Uitstekende service en communicatie bij de verkoop van mijn pand

Georgette A.
Verkoper
HuisAntwerpen
Antwerpen

Ik ben heel tevreden over Ugly, zij hebben van begin tot einde hun uiterste best gedaan voor de verkoop van mijn pand. Elise, mijn makelaar, was heel vriendelijk, sympathiek en correct. Ze heeft goed gecommuniceerd en heeft ook op vlak van communicatie alles prima in orde gebracht.


Over Ugly


Wij zijn een Antwerps vastgoedkantoor dat geen huis verkoopt, maar een thuis. Met de juiste styling, sprankelende foto鈥檚 en leuke teksten vertellen we over elk pand een eigen verhaal. We doen dit met heel ons team, met kennis van zaken en op een betrouwbare wijze.


Over UGLY.BE

Met een team van experts wil vastgoedkantoor UGLY.BE je op de best mogelijke manier helpen om je woning vlot en snel te verkopen. Of om de woning van je dromen te kopen of te huren. Wat je ook nodig hebt, we zorgen ervoor dat alles gebeurt zonder stress, in alle openheid en vertrouwen.


Welke experten zitten er in ons team?

  1. Stylist
  2. Fotograaf
  3. Tekstschrijver
  4. Communicatiespecialist
  5. Erkende vastgoedmakelaars
  6. Administratieve goochelaars


Tikkeltje geschiedenis

UGLY.BE stamt voort uit Vastgoed Gillis, het eerste vastgoedkantoor van zaakvoerder Philippe Gillis. 13 jaar lang baatte Philippe een klassiek vastgoedkantoor uit. Sinds 2014 kwam daar een tweede concept bij dat de Belgische vastgoedsector op een leuke manier verraste: UGLY.BE. In de zomer van 2019 besliste Philippe om Vastgoed Gillis van naam te veranderen en volledig in te zetten op UGLY.BE.


Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier 茅n aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)


Ugly kantoren 1 Kantoor

UGLY - Berchem


Contact