Logo TOPO-IMMO
TOPO-IMMO|TOPO-IMMO Liedekerke

TOPO-IMMO Liedekerke

Stationsstraat 120, 1770 Liedekerke

TOPO-IMMO Liedekerke Intro

TOPO-IMMO Liedekerke is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van TOPO-IMMO. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, gebaseerd op 189 HouseMatch beoordelingen.

TOPO-IMMO Liedekerke beoordelingen

Uitstekende service en vlotte samenwerking met Thomas van Topo Immo

Fabien V. , Koper
Huis in Welle
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO Liedekerke
Thomas Hooge

Thomas van TOPO IMMO stond altijd klaar voor onze vragen. Alles was heel duidelijk. De verkopers spraken niet zo'n goed Nederlands en hij deed zeker moeite om alles goed uit te leggen in het Engels. Vlotte samenwerking.

Uitstekende begeleiding en passie voor het vak bij Nikolaas

Albert P. , Verhuurder
Huis in Ternat
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO Liedekerke
Nicolaas Hooge

Ik kan niet enthousiaster zijn over Nikolaas. Hij is echt top, top, top! Zo veel passie voor zijn job. Hij hield met alles rekening en begeleidde me uitstekend tijdens de moeilijke verkoop van mijn pand. Zijn luisterbereidheid viel me bijzonder op, en hij was altijd goed bereikbaar. Echt een geweldige makelaar!

Correcte en precieze opmeting met hogere verkoopprijs

Valentine G. , Verkoper
Huis in Liedekerke
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO Liedekerke
Nicolaas Hooge

Als gelukkige klant kan ik zeggen dat ze super correct en heel precies waren in de opmeting van ons huis. Ze kwamen met realistische cijfers en prijzen, en we hebben uiteindelijk €30.000 meer gekregen dan ons oorspronkelijke vraagprijs. Super tevreden klant hier. Ik kan ze aan iedereen aanraden!

Contact