Logo TOPO-IMMO
TOPO-IMMO|TOPO - IMMO - Lennik

TOPO - IMMO - Lennik

Ninoofsesteenweg 84 84, 1750 Lennik

TOPO - IMMO - Lennik Intro

TOPO - IMMO - Lennik is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van TOPO-IMMO. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, gebaseerd op 1 HouseMatch beoordelingen.

TOPO - IMMO - Lennik beoordelingen

Vlotte aankoop van onze eerste woning met uitstekende service

Yanaike V.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

De aankoop van onze eerste woning verliep zeer vlot dankzij Casper en zijn collega’s. We konden steeds bij hun terecht bij vragen. Zeer aangenaam kantoor! Wij raden het zeker aan om je huis te kopen of te verkopen via Topo Immo!

Efficiënte en persoonlijke service bij Topo Immo

Quincy D.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Mijn vriendin en ik waren al enig tijd opzoek naar een woning. Toen kwamen wij bij Topo Immo terecht daar hadden we één bezoek geregeld maar het ‘matchte’ niet met wat we zochten. Hierna heeft onze makelaar Vandeperren Liam ons in zijn klantenbestand opgenomen en iets later had hij een woning voor ons dat door onze snelle reactie niet eens online heeft hoeven te staan! Liam wist naar wat we opzoek waren & onze voorkeuren, waardoor we niet lang hebben moeten twijfelen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen!

Uitstekende samenwerking met Liam van Topo Immo

Sofie V. , Verkoper
Huis in Roosdaal
Geverifieerde transactie
TOPO - IMMO - Lennik
Onbekende makelaars

Al meerdere samenwerkingen gehad vroeger met l&s vastgoed en nu met Topo-immo. Liam deed laatste verkoop van mijn woning, alles naar wens. Helemaal TOP(o) verlopen

Contact