Logo TOPO-IMMO
TOPO-IMMO|TOPO-IMMO - Denderhoutem

TOPO-IMMO - Denderhoutem

Nieuwstraat 9, 9450 Denderhoutem

TOPO-IMMO - Denderhoutem Intro

TOPO-IMMO - Denderhoutem is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van TOPO-IMMO. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.4 op 10, gebaseerd op 119 HouseMatch beoordelingen.

TOPO-IMMO - Denderhoutem beoordelingen

Huis verkocht in Ninove

Brenda V. , Verkoper
Huis in Ninove
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO - Denderhoutem
Thomas Hooge

Alles ging op zich vlotjes bij Thomas, maar we voelden dat hij net te weinig moeite stak in de verkoop van het huis. Volgens hem kon alles via de computer gedaan worden, en we moesten maar ons plan trekken. Dit kwam een beetje onpersoonlijk over. De service had zeker beter gekund.

Appartement verkocht in Ninove

Verkoper
Appartement in Ninove
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO - Denderhoutem
Thomas Hooge

Mijn ervaring met Thomas was ronduit slecht. Hij was super pusherig en stond bij het eerste contact meteen klaar met een contract om te ondertekenen. Ik hield absoluut niet van zijn manier van werken. Hij kende zijn dossiers niet goed en vergat belangrijke punten aan de kopers te vermelden. Hij heeft ons zelfs twee maanden langer laten wachten bij de verkoop uit wraak op de kopers, omdat zij hun andere huis via een andere makelaar wilden verkopen. Dit ongepaste gedrag is onacceptabel. Absoluut geen aanbeveling voor Thomas.

Uitstekende samenwerking met Thomas - professioneel, efficiënt en betrouwbaar

Ruben V. , Verkoper
Huis in Haaltert
Geverifieerde transactie
TOPO-IMMO - Denderhoutem
Thomas Hooge

Mijn samenwerking met Thomas was echt geweldig. Alles verliep heel vlot en ik was blij dat ik precies de prijs kreeg die ik voor ogen had voor de verkoop van mijn huis. Thomas was uiterst professioneel en efficiënt. Wat me het meest verbaasde was dat het huis al verkocht was op de dag na het eerste bezoek. Zijn snelle actie en doeltreffendheid hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan Thomas van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar.

Contact