Logo Rosini Vastgoed & Advies

Vastgoed Rosini

3 locaties
NaN BIV makelaars

Rosini Vastgoed & Advies Intro

Rosini Vastgoed & Advies is een makelaar met 3 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 21 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.9 op 5.


Rosini Vastgoed & Advies beoordelingen

Uitstekende begeleiding en sterke communicatie van Joyce bij Vastgoed Rosini

Maria V.
··Verkoper
Huis·Keerbergen
Bonheiden

Joyce van Vastgoed Rosini heeft ons ontzettend goed geholpen. Ondanks wat problemen met het pand zelf is het snel verkocht geraakt en strookte de verkoopprijs volledig met onze verwachtingen. Communicatief was Joyce zeer sterk en de begeleiding was top!

Google beoordeling

Sophie M.

Uitstekende samenwerking met Vastgoed Rosini - vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar

Maria V.
··Verkoper
Huis·Bonheiden
Bonheiden

De samenwerking met Vastgoed Rosini verliep zeer goed en vlot. Joyce en Nico hebben uitstekend gecommuniceerd, zowel onderling als naar mij toe. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en zeer goed bereikbaar. We zijn tevreden over de prijs die we ervoor hebben gekregen. We kozen voor deze bekende makelaar in de buurt en het bleek een uitstekende beslissi...
Lees alles


Over Rosini Vastgoed & Advies

Over ons

Al meer dan 10 jaar is Vastgoed Rosini een vaste waarde voor lokale vastgoedbegeleiding in Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen.


Vanuit onze kantoren in Mechelen, Bonheiden en Aartselaar geloven wij volop in een sterk en betrouwbaar team van gedreven medewerkers die je doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte begrijpen, ondersteunen en adviseren.

Een (vastgoed-)team om op te bouwen

Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit.


Wij maken ons sterk dat het authentiek karakter van onze organisatie, in combinatie met de persoonlijke aanpak van onze makelaars en medewerkers, garant staat voor een perfecte en zorgeloze dienstverlening op maat van jouw noden.


Vastgoed Rosini is reeds meer dan 10 jaar een vertrouwde partner in residentieel en commercieel vastgoed. Sinds de opening van een eerste kantoor in Bonheiden in 2010 kent onze organisatie een bloeiende groei met recent de opstart van twee nieuwe kantoren in Antwerpen en in Mechelen.

Ook ons team breidt verder uit en werd de afgelopen jaren versterkt door ervaren vastgoeddeskundigen maar ook jong commercieel en administratief talent.


Ondanks de groei die zich uitstrekt over Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen blijven wij geïnspireerd om vakwerk af te leveren op maat en naar de wensen van elke kandidaat-verkoper en -koper.


Rosini Vastgoed & Advies kantoren 3 Kantoren

Vastgoed Rosini - Bonheiden

Vastgoed Rosini - Mechelen

Vastgoed Rosini - Antwerpen


Contact