Logo Rosini Vastgoed & Advies

Vastgoed Rosini

3 locaties
2-3 BIV makelaars

Rosini Vastgoed & Advies Intro

Rosini Vastgoed & Advies is een makelaar met 3 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 29 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.2 op 10, wat uitstekend is.


Rosini Vastgoed & Advies beoordelingen

Vriendelijke en professionele service van Joyce

Robin J. , Huurder
Appartement in Bonheiden
Geverifieerde transactie
Vastgoed Rosini - Bonheiden
Joyce Deschilder

Joyce was zeer vriendelijk en correct. Alles verliep vlot en zonder problemen. Haar professionaliteit en klantvriendelijkheid zorgden voor een aangename ervaring.

Uitstekende service en expertise van Joyce bij Vastgoed Rosini

Hannelore D.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Onbekende locatie
Onbekende makelaars

Via vastgoed Rosini hebben wij ons eerste huis gekocht. We zijn enorm tevreden over de service, meer specifiek van Joyce. Ze stond ons van in het begin bij met de juiste adviezen en geen enkele vraag was te veel. Aangezien het voor ons allemaal vrij nieuw was, was het wel gerustellend voor ons om op haar expertise en enthousiasme te kunnen terugvallen.

Betrouwbare en vriendelijke samenwerking met Rosini

Lucien W. , Verkoper
Huis in Antwerpen
Geverifieerde transactie
Vastgoed Rosini - Antwerpen
Joyce Deschilder

Kies zeker voor Rosini als je wilt samenwerken met betrouwbare, vriendelijke mensen. We deden alles in overleg en ze gaven mij steeds goed advies over de markt.


Over Rosini Vastgoed & Advies

Over ons

Al meer dan 10 jaar is Vastgoed Rosini een vaste waarde voor lokale vastgoedbegeleiding in Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen.


Vanuit onze kantoren in Mechelen, Bonheiden en Aartselaar geloven wij volop in een sterk en betrouwbaar team van gedreven medewerkers die je doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte begrijpen, ondersteunen en adviseren.

Een (vastgoed-)team om op te bouwen

Bij Vastgoed Rosini staat kwaliteit boven kwantiteit.


Wij maken ons sterk dat het authentiek karakter van onze organisatie, in combinatie met de persoonlijke aanpak van onze makelaars en medewerkers, garant staat voor een perfecte en zorgeloze dienstverlening op maat van jouw noden.


Vastgoed Rosini is reeds meer dan 10 jaar een vertrouwde partner in residentieel en commercieel vastgoed. Sinds de opening van een eerste kantoor in Bonheiden in 2010 kent onze organisatie een bloeiende groei met recent de opstart van twee nieuwe kantoren in Antwerpen en in Mechelen.

Ook ons team breidt verder uit en werd de afgelopen jaren versterkt door ervaren vastgoeddeskundigen maar ook jong commercieel en administratief talent.


Ondanks de groei die zich uitstrekt over Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen blijven wij geïnspireerd om vakwerk af te leveren op maat en naar de wensen van elke kandidaat-verkoper en -koper.


Rosini Vastgoed & Advies kantoren 3 Kantoren

Vastgoed Rosini - Bonheiden

Dorp 35, 2820 Bonheiden
Bekijk locatie

Vastgoed Rosini - Mechelen

Steenweg 16, 2800 Mechelen
Bekijk locatie

Vastgoed Rosini - Antwerpen

Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar
Bekijk locatie

Contact