Logo Reypens.

Reypens.

1 locatie
1 BIV makelaar
Header

value

Header

value

Header

value

9.5

Uitstekend

Gebaseerd op 32 reviews

88 influencer score

37 beoordelingen
Schitterend!
Filip V.
Putte
verhuurd

Ik geef Reypens een dikke 10/10! Charlotte heeft me de afgelopen 2 jaar altijd goed advies gegeven. Ze heeft ook altijd mijn telefoontjes en vragen duidelijk beantwoord. In de toekomst met haar werken dat doe ik zeker!

Prima
Andy R.
Putte
gehuurd

Zeer goede en vriendelijke afhandeling. Ook zeer begripvol na het jammerlijk overlijden van de vriendin en zij heeft ook de verhuurder op de hoogte gebracht. Niets dan lof

Excellent!
Aloysius D.
Mechelen
verkocht

Alleen maar positieve woorden! Afstand Heist od Berg naar Mechelen was nooit een probleem om kandidaat kopers te ontvangen. Steeds op de hoogte gebracht van het verloop der gesprekken zonder ooit echter valse verwachtingen te scheppen.

Knap
Lilian V.
Nijlen
verkocht

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Reypens. Alles was perfect in orde. Ik werd altijd op de hoogte gehouden door mijn contactpersoon Charlotte, zijzelf was altijd bereikbaar en reageerde spoedig op al mijn vragen. Het pand was heel snel verkocht en ze hebben het dus heel goed gepromoot. Ik kan er niets op aan merken.

Super!
Nancy G.
Heist-op-den-Berg
verkocht

Ik werd perfect geadviseerd, geïnformeerd en bijgestaan door Charlotte Reypens vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot het afhandelen van het dossier bij de notaris.

Buitengewoon!
John A.
Lier
verkocht

Mevrouw Charlotte Reypens is een uitermate professionele dame die snel en adequaat reageert. Zij kent de sector en de daarmee gepaard gaande wettelijke voorschriften door en door en is wat mij betreft de meest bekwame partner om uw eigendom te verkopen.

Prima
Ellen R.
Nijlen
gekocht

Ik heb de samenwerking met Charlotte als heel goed ervaren. Ze heeft mij steeds alle info doorgegeven die ik moest hebben. Ook kon ik haar steeds bereiken als ik nog verdere vragen had. Ook had ik een goede communicatie met Charlotte, wat mij ook meteen gerust stelde en voor de leuke samenwerking zorgde.

Klasse
Filip G.
Putte
verhuurd

Alles was prima van begin tot eind. Charlotte en ik hadden een vlot contact en ze speelt ook altijd kort op de bal. Een kennis heeft mij Reypens aangeraden en zij hebben mij zeker tevreden kunnen stellen.

Super!
Lode B.
Bonheiden
gehuurd

Perfecte samenwerking met Charlotte van makelaar Reypens ze zijn heel correct en super behulpzaam en alles is super goed verlopen.

Perfect!
Juan T.
Heist-op-den-Berg
gehuurd

Ik heb een fantastische samenwerking gehad met Reypens. Charlotte was echte charmante dame en super vriendelijk met een vlotte communicatie. Bovendien was ze heel goed bereikbaar en bood ze een uitstekende service. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Charlotte mij heeft geholpen en zou het kantoor van Reypens aan iedereen aanbevelen die op z...Lees alles

Excellent
Claudiu C.
Heist-op-den-Berg
gehuurd

Charlotte did a very fast job and a very nice job for us ! She waited 65 minutes outside on -8 degrees for people who come to visit the home ....i try to bring her inside but she refused . So for her the customers are more important than comfort ! Strong girl Charlotte !

Buitengewoon!
Benjamin O.
Aarschot
gehuurd

Heel tof, de makelaar Charlotte was echt een topper. We hebben er helemaal niks slechts over te zeggen. Ze hanteerde een erg professionele aanpak en hielp ons van A tot Z. Ik zou ze aan iedereen aanraden, vandaar een score van 10 op 10.