Logo Oximo
Oximo|Oximo - Merelbeke

Oximo - Merelbeke

Gaversesteenweg 376, 9820 Merelbeke

Oximo - Merelbeke Intro

Oximo - Merelbeke is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Oximo. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.7 op 10, gebaseerd op 22 HouseMatch beoordelingen.

Oximo - Merelbeke beoordelingen

Appartement verkocht in Boortmeerbeek

Review achtergelaten door een geverifieerde klant

Appartement gekocht in Boortmeerbeek

Review achtergelaten door een geverifieerde klant

Uitzonderlijk positieve ervaring met Henryk - Professioneel, toegankelijk en deskundig

Florence L.
Merelbeke

Ik heb onlangs het genoegen gehad om samen te werken met Henryk voor de aankoop van een woning, en mijn ervaring was uitzonderlijk positief. Henryk was zeer professioneel, toegankelijk, en toonde een diepgaand begrip van de vastgoedmarkt. Wat me het meest opviel, was zijn toewijding om mijn wensen en behoeften te begrijpen, waardoor het proces veel...
Lees alles


Over Oximo


Ervaring als voormalig notaris én vastgoedspecialist ten dienste van iedereen

Jan De Brabandere is een ervaren vastgoedspecialist. Hij was 16 jaar notaris. Is sinds 1995 lid van het programmacomité van de opleiding Postgraduaat Vastgoedkunde aan de KULeuven, is een erkend vastgoedmakelaar en richtte Oximo op om het koop- en verkoopsproces van vastgoed drastisch te verbeteren en goedkoper te maken, en dit met respect voor de belangen en wensen van verkoper én koper. Zo verkoop je bij Oximo voor slechts 1%.


Verhandelen van vastgoed kan efficiënter, sneller, goedkoper en transparanter

“Na zoveel jaren vastgoedervaring geloof ik in de waarde van een transparanter, sneller, efficiënter en goedkoper proces waarin de verkoper zijn belangrijke rol behoudt. Niets zo authentiek als dat de verkoper het pand laat bezichtigen, met zijn persoonlijke en doorleefde ervaring met de woonst. En niets zo bevredigend als de meest optimale prijs voor beiden. Een correcte waardebepaling door de pand-adviseur en de verkoper, zorgt voor een realistische prijszetting zodat het uitbrengen van een online bod een voldoende kans op slagen heeft.”


Sluitend en veilig vastgoed (ver)kopen via het online Oximo platform 

Naast de online bank, de online boekenhandel, de online reisagent … is er dus nu het online Oximo platform, die het volledige verkoop- en aankoopproces van vastgoed via internet organiseert. Iedere stap is 24/24 uur gemakkelijk online te volgen door zowel kopers als verkopers! Op de website kan je niet alleen vastgoed opzoeken, je kan er op kijkdagen inschrijven, het biedingsproces volgen, onderhandelen en uiteindelijk de koop op een veilige en rechtsgeldige manier sluiten. Oximo biedt dus een combinatie van een internetplatform met klassieke vastgoedbemiddeling en - indien gewenst - met persoonlijke ondersteuning door de Oximo adviseur. Een efficiënter proces, een optimalere prijs en een verkoop aan slechts 1%.


Samen met een betere samenwerking tussen Oximo, de experten en de notarissen zorgt dit voor een grotere klantentevredenheid.

Vastgoed is bij uitstek een multidisciplinaire materie. Een goede samenwerking tussen alle actoren in de sector is dus van groot belang. Zo leveren de technische experten alle nodige wettelijk verplichte attesten en certificaten, gaat Oximo actief op zoek naar een gepaste koper en verzorgen de notarissen de administratieve en juridische afhandeling van de zaak. 

Contact