Logo Neon Vastgoed

Neon Vastgoed

3 locaties
2-3 BIV makelaars

Neon Vastgoed Intro

Neon Vastgoed is een makelaar met 3 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 127 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, wat zeer goed is.


Neon Vastgoed beoordelingen

Uitstekende service met persoonlijke en professionele aanpak

Emilie V.
··Verkoper
Huis·Ekeren
Brasschaat

Service met een persoonlijke maar professionele aanpak. Zeer goede ervaring.

Betrouwbare en vlotte ervaring met Neon Vastgoed

Ann D.
··Verkoper
Appartement·Ekeren
Brasschaat

We hadden een fijne ervaring met Neon Vastgoed. De uitleg ging vlot en ze waren betrouwbaar.

Huis verkocht in Ekeren

Maria en Jean Pierre B.
··Verkoper
Huis·Ekeren
Brasschaat

Op aanraden van mijn zoon heb ik samengewerkt met Bart van Neon Vastgoed. Bart legt alles duidelijk uit en neemt hiervoor de tijd als je vragen hebt. De waardebepaling werd iets te hoog ingeschat, maar ik ben zeer tevreden over de verkoopprijs. Wat mij positief verrast heeft, is dat mijn woning binnen twee weken verkocht is. Al na twee bezichtiging...
Lees alles


Over Neon Vastgoed


NEON, that's you!


Jij wilt je woning verkopen en daarbij wil je natuurlijk goed begeleid worden. Daar zijn we bij Neon steengoed in. Wij bieden je professioneel advies, maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Een woning verkopen doe je immers niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Jarenlang bouwden we aan een doorgewinterde kennis van de vastgoedmarkt in de regio en op die manier beschikken wij over een uitgebreid netwerk. We bereiken niet alleen de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw woning maar garanderen bovendien een volledige juridische zekerheid en een waterdicht dossier.


Je woning plaatsen we in een frisse hedendaagse omkadering. Zo klopt het plaatje van A tot Z. Bij Neon vastgoed gaan we voor het beste en streven we ernaar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, huurder als verhuurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Jouw glimlach is onze motivatie.


Onze specialisatie ligt in residentieel onroerend goed van het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar daarnaast staan we ook open voor zo goed als elke andere vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze services toe.


Onze aanpak haalt gewoonweg het beste uit jouw pand. Terwijl wij zorgen voor een vlot en zorgeloos proces van de verkoop van jouw woning kan jij op zoek gaan naar je volgende woonst. Een nieuwe thuis waar jij ontelbare herinneringen zal maken, waar je misschien je gezin creëert en hechte familiebanden smeedt. Kortom, wij willen voor al jouw heerlijke geluksmomenten zorgen, van klein naar groot. We doen dat met de nodige spontaneïteit en misschien zelfs wel een tikkeltje gekheid. Alles staat in het kader van jouw ‘pursuit of happiness’. Daarvoor staan we elke dag met veel plezier op. Dus ‘let’s go and find your happiness!


We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.


Neon Vastgoed kantoren 3 Kantoren

Neon Vastgoed - Brasschaat

Kapelsesteenweg 348, 2930 Brasschaat
Bekijk locatie

Neon Vastgoed - Ekeren

Schriek 127-129, 2180 Antwerpen
Bekijk locatie

Neon Vastgoed - Kalmthout

Heidestatiestraat 52, 2920 Kalmthout
Bekijk locatie

Contact