N78 Vastgoed

1 locatie
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

8.8

Zeer goed

Gebaseerd op 41 reviews

71 influencer score

N78 VASTGOED: DÉ GIDS IN UW VASTGOEDVERHAAL


N78 Vastgoed is hét aanspreekpunt voor vastgoedverkoop en -advies in het Maasland. Wij zijn een jong en enthousiast team dat vanuit vertrouwen en professionaliteit haar klanten bijstaat in het héle vastgoedverhaal. 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed (woningen, appartementen, bouwgronden) en bedrijfsvastgoed (kantoren, industriële en commerciële panden. Ook kan u bij ons terecht voor advies rond en verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.


VOOR PARTICULIEREN: HUIS KOPEN OF VERKOPEN?


Wij weten dat een huis kopen of verkopen veel meer is dan onderhandelen over de beste prijs. Wij gaan veel verder dan de loutere verkoop door een totaal ‘ontzorgingspakket’ voor de klanten te voorzien. Dat wil zeggen: professionele begeleiding van A tot Z, van waardeschatting tot ondertekening van de akte. Het dagelijks enthousiasme, de juridische kennis, de praktijkervaring en de marktkennis maken ons tot de ideale vertrouwenspartner voor iedere vastgoedtransactie. Daarom zien bijvoorbeeld notarissen in ons een ideale partner.


VOOR ONDERNEMERS: BEDRIJFSPAND (VER)KOPEN OF (VER)HUREN?

Ondernemers die een bedrijfspand willen kopen of verkopen kunnen bij ons terecht voor advies over de markt. Door de ruime marktkennis zijn wij als een van de weinige makelaars in Limburg gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.


VOOR ONTWIKKELAARS: NIEUWBOUWPROJECTEN TOT EEN SUCCES MAKEN?

Projectontwikkelaars vinden in ons een gedreven sparringpartner die vanuit de ervaring en kennis meedenkt om nieuwbouwprojecten tot een succes te maken. Wij weten wat de vraagmarkt wil en zetten deze kennis om in onmisbare adviezen voor projectontwikkelaars.


ONTMOET ONS TEAM

Ontmoet ons geweldig team dat dagelijks met enthousiasme klaarstaat om ook u te gidsen in uw vastgoedverhaal.HET TEAM

Dennis Camps

Zaakvoerder

Matthijs Van Erum

Zaakvoerder

Tim Truijen

Vastgoedconsulent

Chantal van Doezelaar

Officemanager

Sanne Dreesen

Officemanager

Eva Dreesen

Juriste

Indra Gerits

Onthaalbediende