Livitas

1 locatie
1 BIV makelaar
Header

value

Header

value

Header

value

9.4

Uitstekend

Gebaseerd op 41 reviews

95 influencer score

WELKOM BIJ LIVITAS

VASTGOED, PERSOONLIJK

Livitas is bewust een lokale vastgoedmakelaar en staat voor een persoonlijke aanpak. U mag een volledige begeleiding verwachten met de aankoop of verkoop van een huis of appartement, zeg maar een butler-service. We zijn vooral gespecialiseerd in de verkoop van woningen, appartementen in Merksem, en in de omliggende gemeentes maar met een persoonlijke touch.


U wenst te kopen of verkopen? Laat ons gerust weten wat u zoekt.


EVEN VOORSTELLEN?

Walter, alias "de man met de hoed", zaakvoerder, BIV-makelaar, vader van 2 kinderen en reeds 20 jaar ervaring in vastgoed. 


Dit beroep is letterlijk op m'n lijf geschreven. Het is een enorm variërend beroep waarvan je 's morgens niet weet hoe de dag zal verlopen. Het leven zoals het is: van geboorte tot overlijden, van trouwen tot scheiden, van geluk tot tegenslag ... 


Het is juist op deze kritieke momenten in het leven dat mensen iemand nodig hebben die het voor hen even 'overneemt'. Dit is mijn gedrevenheid. Mensen juridisch, praktisch, fysiek en mentaal begeleiden van A tot Z.


Je kan dit het beste vergelijken met een 'butler-service'. Je zegt gewoon wat je wilt en naar waar je wilt... ik bestuur vanaf dan de boot maar zodanig dat je steeds weet wat er gebeurt en niet gebeurt, en dit met hart en ziel.


Daarbuiten ben ik graag bij mijn partner en mijn kids, geniet ik van Hooverphonic, Phil Collins, fietsen en wandelingen in de natuur....


Tot binnenkort.

Walter