Logo Knokke Homes
Knokke Homes|Knokke Homes - Duinbergen

Knokke Homes - Duinbergen

Majoor Quaillestraat 2 (hoek Zeedijk), 8301 Knokke-Heist

Knokke Homes - Duinbergen Intro

Knokke Homes - Duinbergen is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Knokke Homes. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.3 op 10, gebaseerd op 74 HouseMatch beoordelingen.

Knokke Homes - Duinbergen beoordelingen

Collaboration impeccable avec Knokke Homes pour la vente de mon bien

Nicole V.
··Verkoper
Appartement·Knokke-Heist
Knokke-Heist

J'ai décidé de travailler avec Knokke Homes pour la vente de mon bien, vu que j'avais déjà loué un apartement avec eux, mon frère avait déjà acheté un bien chez eux et aussi parce que je trouve qu'il faut prendre un agent immobilier qui connaît la zone. La collaboration avec Pétrus était impeccable. Niveau communication et administration, tout étai...
Lees alles

Google beoordeling

Caroline R.

Collaboration satisfaisante avec Petrus de Knokke Homes, mais évaluation trop élevée

Robert L.
··Verkoper
Huis·Heist
Knokke-Heist

J'ai été très satisfait de la collaboration avec Pétrus de Knokke Homes. Le seul inconvénient était que l'évaluation était beaucoup trop élevée, ce qui nous avait amenés à choisir Knokke Homes. L'évaluation était donc une fausse promesse, car personne ne voulait acheter à ce prix. Sinon, tout s'est bien passé et nous n'avons pas d'autres commentair...
Lees alles


Over Knokke Homes

Knokke Homes werd in 2016 opgestart op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat tegenover de zeilclub in Duinbergen.


De oprichter en Knokkenaar Alexander Vandamme, die voordien al enkele jaren ervaring kon opdoen in het Knokse vastgoed, verzamelde de nodige marktkennis om een actief kantoor op te starten die al snel bijzonder succesvol werd dankzij de specifieke aanpak waarbij marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijk contact de ideale formule bleek.


Dit prille succes droeg ertoe bij dat eind 2017 Dhr Petrus Alberts aangesteld werd om het team te komen versterken. Dankzij zijn joviale karakter en ongeëvenaarde werklust, groeide hij al snel uit tot een onmisbare kracht die al ettelijke dossiers perfect heeft kunnen afronden. Met het Frans als moedertaal is hij een rots in de branding voor ons Franstalig cliënteel. Intussen is Petrus stagiair-vastgoedmakelaar en zet hij zich dagelijks in om met zijn expertise en motivatie voor elke kandidaat het beste resultaat te halen.


Eind 2020 werd Gil Buidin verwelkomt als stagiair-vastgoedmakelaar en staat hij in voor de all-round werking van het kantoor. Zo doet hij de nodige ervaring op om onze kandidaat-kopers - en huurders de best mogelijke service te bieden. Gil is een pur-sang zelfstandige medewerker waarvoor niets teveel gevraagd is. Zijn vriendelijkheid is een garantie op een warm onthaal en dankzij zijn commerciële talent slaagt hij erin het juiste pand aan de juiste klant te binden.


Begin 2021 kwam Bart Vandamme, broer van Alexander, zijn rijke ervaring met het team delen en werd mede bestuurder. Dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse vastgoedsectoren, zorgt hij mee voor de verdere uitbouw van de Knokke Homes-visie en staat hiermee tevens aan de wieg van de oprichting van ons tweede kantoor op de Zeedijk in het Zoute.

-

Eind 2022 werd het commerciële team versterkt met de komst van Nathan Vandenabeele. Deze jonge all-round aspirant-vastgoedmakelaar is bijzonder gedreven en staat in voor zowel jaarverhuur als verkoop. Hij pendelt tussen het kantoor in het Zoute en Duinbergen en zorgt hiermee voor een meer dan degelijke kennis van het vastgoed in Knokke-Heist om onze talrijke kandidaat-(ver)kopers -en (ver)huurders bij te staan. Dat Nathan uit het goede hout is gesneden is een understatement. Niet enkel zijn commerciele talent, maar ook zijn vriendelijke persoonlijkheid zorgen ervoor dat al zijn klanten op de best mogelijke manier worden geholpen.


De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap behoort tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.


Dankzij onze gedrevenheid, onze ervaring en marktkennis zijn we de ideale partner om U te begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee.

Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

Contact