Logo Knokke Homes
Knokke Homes|Knokke Homes - Duinbergen

Knokke Homes - Duinbergen

Majoor Quaillestraat 2 (hoek Zeedijk), 8301 Knokke-Heist

Knokke Homes - Duinbergen Intro

Knokke Homes - Duinbergen is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Knokke Homes. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.3 op 10, gebaseerd op 83 HouseMatch beoordelingen.

Knokke Homes - Duinbergen beoordelingen

Huis gehuurd in Knokke-Heist

Leo-Jef A. , Huurder
Huis in Knokke-Heist
Geverifieerde transactie
Knokke Homes - Duinbergen
Pétrus Alberts

Petrus is by far de beste immo makelaar van Knokke-Heist. Ik zou hem aan iedereen willen aanbevelen. Hij is echt super vriendelijk en dit was absoluut de beste ervaring die ik ooit heb gehad met immo makelaars. Nogmaals super bedankt!!

Vlotte en aangename samenwerking met Pétrus bij aankoop woning

Jan S. , Koper
Appartement in Knokke-Heist
Geverifieerde transactie
Knokke Homes - Duinbergen
Pétrus Alberts

Pétrus heeft alles goed begeleid. Er waren geen problemen bij de aankoop van de woning en was zeer aangenaam tijdens de samenwerking. Een aanrader!

Appartement gekocht in Knokke-Heist

Luc D. , Koper
Appartement in Knokke-Heist
Geverifieerde transactie
Knokke Homes - Duinbergen
Alexander Vandamme

Alexander van Knokke Homes was heel vriendelijk en behulpzaam. Het proces is best snel gegaan.


Over Knokke Homes

Knokke Homes werd in 2016 opgestart op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat tegenover de zeilclub in Duinbergen.


De oprichter en Knokkenaar Alexander Vandamme, die voordien al enkele jaren ervaring kon opdoen in het Knokse vastgoed, verzamelde de nodige marktkennis om een actief kantoor op te starten die al snel bijzonder succesvol werd dankzij de specifieke aanpak waarbij marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijk contact de ideale formule bleek.


Dit prille succes droeg ertoe bij dat eind 2017 Dhr Petrus Alberts aangesteld werd om het team te komen versterken. Dankzij zijn joviale karakter en ongeëvenaarde werklust, groeide hij al snel uit tot een onmisbare kracht die al ettelijke dossiers perfect heeft kunnen afronden. Met het Frans als moedertaal is hij een rots in de branding voor ons Franstalig cliënteel. Intussen is Petrus stagiair-vastgoedmakelaar en zet hij zich dagelijks in om met zijn expertise en motivatie voor elke kandidaat het beste resultaat te halen.


Eind 2020 werd Gil Buidin verwelkomt als stagiair-vastgoedmakelaar en staat hij in voor de all-round werking van het kantoor. Zo doet hij de nodige ervaring op om onze kandidaat-kopers - en huurders de best mogelijke service te bieden. Gil is een pur-sang zelfstandige medewerker waarvoor niets teveel gevraagd is. Zijn vriendelijkheid is een garantie op een warm onthaal en dankzij zijn commerciële talent slaagt hij erin het juiste pand aan de juiste klant te binden.


Begin 2021 kwam Bart Vandamme, broer van Alexander, zijn rijke ervaring met het team delen en werd mede bestuurder. Dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse vastgoedsectoren, zorgt hij mee voor de verdere uitbouw van de Knokke Homes-visie en staat hiermee tevens aan de wieg van de oprichting van ons tweede kantoor op de Zeedijk in het Zoute.

-

Eind 2022 werd het commerciële team versterkt met de komst van Nathan Vandenabeele. Deze jonge all-round aspirant-vastgoedmakelaar is bijzonder gedreven en staat in voor zowel jaarverhuur als verkoop. Hij pendelt tussen het kantoor in het Zoute en Duinbergen en zorgt hiermee voor een meer dan degelijke kennis van het vastgoed in Knokke-Heist om onze talrijke kandidaat-(ver)kopers -en (ver)huurders bij te staan. Dat Nathan uit het goede hout is gesneden is een understatement. Niet enkel zijn commerciele talent, maar ook zijn vriendelijke persoonlijkheid zorgen ervoor dat al zijn klanten op de best mogelijke manier worden geholpen.


De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap behoort tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.


Dankzij onze gedrevenheid, onze ervaring en marktkennis zijn we de ideale partner om U te begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee.

Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

Contact