Logo Julimmo

Julimmo

1 locatie
1 BIV makelaar

Julimmo Intro

Julimmo is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 95 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.2 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.7 op 5.


Julimmo beoordelingen

Google beoordeling

Rik M.
Bornem

Uitstekende service en vriendelijk team bij Julimmo

Rina M.
··Verkoper
Huis·Bornem
Bornem

Ik geef Julimmo een 10. Julimmo heeft werkelijk alles uit handen genomen. Julie en haar team waren bijzonder vriendelijk. De communicatie verliep zowel telefonisch als via e-mail uitstekend. Ik ben tevreden met de waardebepaling die ze hebben gedaan. Ik ben bij hen terechtgekomen via mijn zonen.

Uitstekende samenwerking met professionele makelaar

René V.
··Verhuurder
Huis·Sint-Amands
Bornem

Ik heb niets negatief te melden over Julimmo. De samenwerking met hun in verband met de verhuur van mijn woonst verloopt dan ook zeer goed. Thibo is een zeer goede en professionele makelaar die altijd snel reageert. Over de screening van Julimmo ben ik zeer tevreden, ze gaan steeds opzoek naar kwalitatieve huurders. Het kantoor van Julimmo is gesit...
Lees alles


Over Julimmo

JULIMMO is een vastgoedkantoor gelegen in Klein-Brabant dat zich richt op woningen met een eigen verhaal. Bij zowel verkoop als verhuur willen we de wensen van de koper koppelen aan het unieke verhaal van de woning. Tegelijk leggen we de focus op bruisende nieuwbouwprojecten die een meerwaarde bieden voor zowel buurt als bewoner: aantrekkelijke plaatsen waar je zorgeloos van het leven kan genieten.


De sterkte van JULIMMO is de persoonlijke aanpak. Ons team zorgt ervoor dat elk dossier behandeld wordt door één en dezelfde persoon die beschikt over dossierkennis, mensenkennis en gedrevenheid.  

Julie, zaakvoerder, besloot na het behalen van een bachelor in marketing een driejarige vastgoedopleiding te volgen. Tijdens haar BIV-stage met specialisatie in nieuwbouw, kriebelde het om zich verder te ontwikkelen en op haar eigen benen te staan. Zo werd het kantoor JULIMMO in Bornem geboren. Als erkend vastgoedmakelaar en daarnaast ook erkend schatter staat Julie haar mannetje in de harde vastgoedwereld.  

Maak gerust jouw afspraak voor meer informatie of gewoon voor een gezellige babbel met een kopje koffie. 

Groetjes, Team JULIMMO


Julimmo kantoren 1 Kantoor

Julimmo - Bornem


Contact