Logo Immo VL

Immo VL

4 locaties
7-10 BIV makelaars

Immo VL Intro

Immo VL is een makelaar met 4 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 80 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.0 op 5.


Immo VL beoordelingen

Efficiënte en aanbevolen service van Tom Engelen en het team in kantoor Geel

Carl D.

Een heel goeie ervaring met Tom Engelen en het team in Kantoor Geel. Weinig tijd, en toch binnen de week alles kunnen beslissen en zelfs tekenen. Heel efficient en een aanrader, ik zou nogmaals dezelfde keuze maken.

Google beoordeling

Misterbeton 0.

Vlotte en professionele afhandeling van ons dossier door Immo VL

Stef M.

Perfecte afhandeling van ons dossier. Immo VL is een aanrader voor uw vastgoed. Dankuwel Hans


Over Immo VL

Vastgoed met advies


Elke Belg wordt geboren met een baksteen in de maag. De aankoop van een eigen vastgoed is voor de meeste mensen dan ook een mijlpaal in hun leven. Wat de ene partij aankoopt, wordt door een andere verkocht. Immo VL maakt er daarom zijn missie van om zowel verkopers als kopers van vastgoed onvoorwaardelijk te adviseren.


We onderscheiden ons door vanaf het eerste contact pro-actief advies uit te brengen. Dit kan gaan van vrij algemeen advies tot specifiek fiscaal inzicht in uw situatie. Als u dat wenst ontvangt u bovendien een gratis en eerlijke schatting van uw vastgoed.


Voor elke klant creëren we een zorgeloze samenwerking. Het aanvragen van attesten, advies om uw woning verkoopklaar te maken, bezoeken met potentiële kopers, begeleiding bij de notaris, het samenstellen van een post-interventiedossier, het nemen van professionele foto's tot “problem-solving” na de volledige afhandeling van uw dossier, … . Samenwerken met Immo VL staat garant voor een complete aanpak.


Ondertussen kunnen we terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en het succesvol uitbouwen van 5 kantoren in Geel, Mol, Tessenderlo, Heusden-Zolder en Herentals. In elke regio heet een betrokken en geëngageerd team u van harte welkom. 


Staat u op punt om vastgoed te kopen of te verkopen ? Laat u bijstaan door een expert. Wij kijken er naar uit om snel van u te horen !


Vakmanschap, daar staan we voor


Immo VL is een lokaal verankerd vastgoedkantoor. Een fijne groep collega’s die weet wat er leeft in de regio en je helpende hand is bij al je vastgoedvraagstukken. En dat ondertussen al meer dan 20 jaar.


Ons streefdoel is niet de grootste te zijn, maar wel de beste in de regio. Daarom investeren we constant in onszelf om dicht bij elke klant te staan. Wij onderscheiden ons door meteen proactief na te denken en je belangeloos advies te geven. Onze vakkennis en ervaring spreken daarbij voor ons. Wij geloven ook sterk in persoonlijk contact, want luisteren naar de mensen is ontzettend belangrijk.

Die aanpak heeft zich al meermaals bewezen. Zo werden onze inspanningen zelfs beloond met de titel “Vastgoedondernemer van het Jaar 2019”. En daar zijn we bijzonder trots op. Deze bekroning overtuigt ons om nog meer in te zetten op onze manier van werken: menselijk, persoonlijk en lokaal. En dat dragen we ook graag uit, kijk maar naar onze steun aan verschillende lokale verenigingen.


Gebeten om deel uit te maken van ons team? Bekijk hier onze openstaande vacatures.


Immo VL kantoren 4 Kantoren

Immo VL - Mol

Immo VL - Geel

Immo VL - Heusden-Zolder

Immo VL - Tessenderlo


Contact