Logo Immo Van Middelem
Immo Van Middelem|Immo Van Middelem - Ternat

Immo Van Middelem - Ternat

Assesteenweg 228, 1742 Ternat

Immo Van Middelem - Ternat Intro

Immo Van Middelem - Ternat is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo Van Middelem. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.3 op 10, gebaseerd op 36 HouseMatch beoordelingen.

Immo Van Middelem - Ternat beoordelingen

Uitstekende opvolging en expertise van Dirk Van Roy

Hugo Anna Marcel D.
··Verkoper
Huis·Ternat
Ternat

Zeer correcte en stipte opvolging door Dirk Van Roy! Vriendelijk, en met grote kennis van zaken!

Vlotte verkoop met een klein minpuntje in facturatie

Jonas D.
··Verkoper
Appartement·Anderlecht
Ternat

Ik ben zeer tevreden over de service van makelaar Bianca van Immo van Middelem. De verkoop van mijn pand is vlot verlopen, en ik vond het ook zeer prettig dat ik zelf niet al te veel hoefde te doen. Echter, er is toch een klein minpuntje: ze hebben erg lang gewacht om de factuur naar mijn notaris te sturen, wat mij in moeilijkheden heeft gebracht. ...
Lees alles

Uitstekende opvolging en prettige samenwerking

Régis D.
··Verkoper
Huis·Ternat
Ternat

Mooie opvolging, wordt bij elk bezoek op de hoogte gehouden. Heel leuke samenwerking.


Over Immo Van Middelem

Meer dan 30 jaar geleden ontstond Immo Van Middelem als vastgoedkantoor van Didier Van Middelem. Mettertijd namen Dirk en Annelies het kantoor over en gaven ze het een modernere look and feel.

Of u nu verkoper, koper, verhuurder of huurder bent, iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen verwachtingen. Elk project is uniek en verdient daarom een unieke aanpak. We gaan altijd voor de perfecte klik met uw unieke verhaal.

We communiceren steeds eerlijk en open vanaf het eerste contact. Onze projecten worden steeds op de meest correcte manier behandeld, of u nu het eerste of het tiende contact van de dag bent.


Maak kennis met ons team

MAIL DIRK

Dirk Van Roy

Dirk is zaakvoerder van Immo Van Middelem en staat in voor de inkoop en verkoop en de algemene leiding van beide kantoren.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als mede-oprichter van een opleidingskantoor gespecialiseerd in verkoop- en communicatietrainingen kent hij de kneepjes van het verkoopsvak.

Dirk haalt zijn energie uit het samenbrengen van mensen en meningen, het zoeken naar en vinden van wederzijds begrip en compromis. Eerlijkheid, authenticiteit en respect zijn de persoonlijke waarden die hem drijven.

De ideale combinatie voor een vastgoedbemiddelaar!


Annelies Deviaene

Annelies is verantwoordelijk voor de inhuur/verhuur bij Immo Van Middelem en staat daarnaast ook in voor de externe communicatie en marketing. Na een jarenlange carrière in de sociale sector vond ze een nieuwe uitdaging in de vastgoedwereld.

Haar optimisme, enthousiasme en mensgerichtheid boezemen snel vertrouwen in. Annelies weet haar sociale vaardigheden goed te combineren met haar resultaatgerichte drive. Een perfecte klik met Dirk dus!


JANICK COLSON

Janick Colson

Janick is vastgoedadviseur bij Immo Van Middelem voor de verhuur, verkoop of investering van uw vastgoed.

Dankzij zijn commerciële ervaring in de vastgoedsector heeft u met Janick de garantie tot het behalen van het maximum resultaat.

Gedrevenheid, respect en transparantie zijn de persoonlijke kenmerken waar u bij Janick op kan rekenen.

Contact