Logo Immo Top Invest
Immo Top Invest|Immo Top Invest - Hasselt

Immo Top Invest - Hasselt

Guffenslaan 108 (0.01), 3500 Hasselt

Immo Top Invest - Hasselt Intro

Immo Top Invest - Hasselt is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo Top Invest. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.5 op 10, gebaseerd op 240 HouseMatch beoordelingen.

Immo Top Invest - Hasselt beoordelingen

Aangename communicatie en goede begeleiding bij aankoop van pand

Ellen V.
··Koper
Appartement·GENK
Hasselt

De communicatie met het immokantoor was altijd heel aangenaam en stipt en het contact met de mensen op kantoor verliep altijd correct. De mensen die mij het pand hebben laten zien, waren echter minder aangenaam. Zij gingen er nogal snel en nonchalant door en konden ook niet op onze vragen antwoorden. Het leek alsof zij weinig interesse hadden. Het ...
Lees alles

Uitstekende begeleiding en vlotte communicatie bij aankoop van pand

Siemen Raoul V.
··Koper
Huis·HASSELT
Hasselt

Immo Top Invest heeft mij heel goed begeleid bij de aankoop van het pand. De communicatie verliep zeer vlot en duidelijk via WhatsApp. Mijn contactpersoon was ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Empathische en behulpzame medewerkers die me van begin tot eind hebben bijgestaan, vooral toen ik problemen had met de eerste bank

Nyuykonge B.
··Koper
Appartement·HEUSDEN
Hasselt

Super helpful and empathetic staff. Very welcoming staff and help me from start to finish especially when I had issues with thr first bank.

Contact