Logo Immo Mezza
Immo Mezza|Immo Mezza - Halen

Immo Mezza - Halen

Koepoortstraat 6 (3), 3545 Halen

Immo Mezza - Halen Intro

Immo Mezza - Halen is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo Mezza. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.4 op 10, gebaseerd op 16 HouseMatch beoordelingen.

Immo Mezza - Halen beoordelingen

Uitstekende samenwerking met Niels van Immo Mezza

Walter M. , Verkoper
Appartement in Herk-de-Stad
Geverifieerde transactie
Immo Mezza - Halen
Niels Wouters

Niels van Immo Mezza heeft alles in orde gebracht bij onze verkoop. Wij moesten zelf niks doen. Heel tevreden van deze samenwerking.

Uitstekende service en snelle verkoop met goede communicatie

Marie S. , Verkoper
Huis in Beringen
Geverifieerde transactie
Immo Mezza - Halen
Onbekende makelaars

Ik ben heel tevreden over Immo Mezza, die mijn dochter heeft gekozen om mijn huis te verkopen. Mijn dochter heeft het meeste contact gehad met hen, en was zeker tevreden. Onderling hebben zij dan de administratie aangepakt. Ook de communicatie met mij was zeer goed. Bovendien was het een snelle verkoop, met een prijs die heel mooi was. Het totaalpakket was dus top!

Uitstekende service en bereikbaarheid bij Immo Mezza met een hart

Harry D. , Verkoper
Huis in Diest
Geverifieerde transactie
Immo Mezza - Halen
Onbekende makelaars

Ik kan Immo Mezza en Niels alleen maar aanbevelen. Geen vraag of moeite is hem te veel en hij is steeds bereikbaar als je met vragen zit. Als je op zoek bent naar een makelaar met een hart dan moet je bij Immo Mezza zijn.


Over Immo Mezza

Welkom bij Immo Mezza! Uw lokale makelaar in de regio Halen, Lummen en Diest. Graag begeleiden we onze klanten naar een zorgeloze aan- of verkoop. Neem zeker contact met ons op voor meer informatie: info@immomezza.be

Contact