Logo Immo Lot

Immo Lot

1 locatie

Immo Lot Intro

Immo Lot is een makelaar met 1 kantoor. Op 4 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.5 op 10, wat uitstekend is.


Immo Lot beoordelingen

Uitstekende samenwerking met foutloze uitvoering van werk

Eddy N.
··Verkoper
Huis·Berlare
Berlare

Ik was echt over alles tevreden. Het was een uitstekende samenwerking. Charlotte voert haar werk foutloos uit, dus ik heb niets op aan te merken.

Volledige ontzorging en uitstekende service bij Immo Lot

Bouwbedrijf Nagels B.
··Verkoper
Huis·Oppuurs
Berlare

Ik heb de volledige verkoop uit handen gegeven aan Immo Lot en ben hier erg tevreden over. Ik heb me geen zorgen moeten maken over bezoeken, administratie of de overhandiging van sleutels, ze hebben alles voor mij geregeld. Ik zou ze aanraden.

Uitstekende service met vriendelijk en behulpzaam personeel

Jean-Pierre D.
··Huurder
Huis·Berlare
Berlare

Alles is heel positief, ik heb zeker geen klachten. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en ik voel me zeker welkom!


Over Immo Lot


Mijn Verhaal


Passie voor vastgoed


"Immo Lot - waar Passie voor Mensen & Vastgoed samenkomen.


Bij Immo Lot geloven we dat vastgoed meer is dan alleen huizen en gebouwen; het gaat om het creëren van plekken waar mensen hun dromen kunnen waarmaken en waar herinneringen worden gemaakt.

Passie voor vastgoed is onze drijfveer om altijd het beste te leveren en klanten te ondersteunen in elke fase van hun vastgoedreis.

Of je nu koopt, verkoopt, huurt of investeert, we staan voor je klaar met een breed scala aan diensten op maat.


🌟 Wat maakt Immo Lot bijzonder? ✅ Persoonlijke Service ✅ Geavanceerde Technologie ✅ Uitgebreid aanbod ✅ Expertise Sluit je vandaag nog aan bij de ImmoLot-familie en ervaar vastgoed zoals nooit tevoren!"


Immo Lot kantoren 1 Kantoor

Immo Lot - Berlare


Contact