Logo Immo Livit

Immo Livit

1 locatie
4-6 BIV makelaars

Immo Livit Intro

Immo Livit is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 222 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.7 op 5.


Immo Livit beoordelingen

Beware of fraudulent practices and dishonesty

Xiuxiu T.
Herent

DO NOT sign any contract with them! This is a group of professional liars. When I stayed in the room, they refused to provide any service. When I left the room, they found every excuse to not pay back my rental deposit, even with cheating. What they did has definitely broken the law. You can just call it fraud. They are good at taking advantage of ...
Lees alles

Positieve service en vriendelijkheid, maar ruimte voor verbetering in kennis en ervaring

Dirk C.
··Huurder
Huis·Herent
Herent

Qua servcice, inzet en vriendelijkheid van het team van Immo Livit was het heel positief. Hoewel er ruimte is voor verbetering op het gebied van kennis en ervaring, was het contactpersoon toch een jonge afgestudeerde, wat mogelijk heeft bijgedragen aan enkele van de uitdagingen. Een opvallend punt was dat het ontwerp van de overeenkomst aan de kope...
Lees alles

Vlotte en snelle verkoop dankzij persoonlijke service van Immo Liv It

Reinilde V.
Herent

Dankzij de persoonlijke service van Immo liv'it mijn huis zeer vlot en snel kunnen verkopen. Een aanrader om met hen samen te werken.


Over Immo Livit

Immo Liv’it | een gekwalificeerd én dynamisch team


We brengen kleine en grote opdrachten tot een goed einde. U kunt rekenen op onze expertise en onze praktijkervaring in landmetingen én vastgoedbemiddeling.


Liv'it wil u, in alle vertrouwen, een persoonlijke begeleiding aanbieden. Liv'it heeft een uitgebreide expertise en een jarenlange ervaring. Ons team staat garant voor een brede waaier aan diensten bij verkoop of verhuur van huizen, appartementen en (bouw)gronden.


Wilt u uw eigendom verkopen of aankopen? In beide gevallen is Liv’it een betrouwbare partner. Liv’it kent de juiste marktwaarde van het onroerend goed in uw streek. Zo krijgt u een nauwkeurige waardebepaling essentieel voor elke transactie in onroerend goed.


Wilt u uw eigendom verhuren of een pand huren? Vastgoed is en blijft een investering waarvan u ten volle wilt genieten, vlot en zonder zorgen. Wij handelen de uitgebreide administratie die bij een (ver)huur komt kijken nauwkeurig voor u af van plaatsbeschrijving bij aanvang of afloop van de huur, opmaak van huurcontracten, advies over verzekeringen… tot een uitstekende klusjesdienst.


Immo Livit kantoren 1 Kantoor

Immo Liv'it - Herent


Contact