Logo Immo Lantmeeters

Immo Lantmeeters

1 locatie
2-3 BIV makelaars

Immo Lantmeeters Intro

Immo Lantmeeters is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Limburg situeren. Op 20 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.3 op 10, wat goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 3.7 op 5.


Immo Lantmeeters beoordelingen

Onbeleefde en onbehulpzame service van een arrogant team

Niels P.
Hasselt

Heel leuk dat jullie met een jong team werken maar een beetje beleefdheid zou op zijn plaats zijn. Er worden geen andere panden voorgesteld en ook niet de moeite gedaan om je verder te helpen. Een omhooggevallen dame met sterallures en zonder enige mensenkennis gaat je op een arrogante manier antwoorden. Hun antwoord op je vragen is, uh-huh... Lan...
Lees alles

Onprofessioneel beleid en niet-functionele website voor het boeken van een bezoek

Bryan
Hasselt

Niet mogelijk een bezoek te boeken zonder eerst je loonbrief in te dienen. Best vreemd, maar kan er mee leven. Totdat ik besefte dat hun website niet eens werkt, dus kan mijn loonbrief niet uploaden. Onmogelijk om een bezoek te plannen, dit is toch niet professioneel?

Google beoordeling

LUC P.
Hasselt


Over Immo Lantmeeters

GA VOOR GEMOEDSRUST

Onze expertise? Zorgen voor gemoedsrust. Want als ervaren makelaar helpen we jou om zonder kopzorgen residentieel vastgoed of een bedrijfspand te kopen, verkopen, huren of verhuren.


GA VOOR DUIDELIJKE AFSPRAKEN

We gaan honderd procent voor tevreden klanten. Maar kunnen we je woning of pand niet verkopen of verhuren binnen de afgesproken termijn? Dan hoef je ons dankzij ons no-cure-no-paybeleid niets te betalen.


GA VOOR ONDERSTEUNING VAN A TOT Z

We zijn jouw totaalpartner en nemen alle administratie voor onze rekening. Attesten aanvragen? Je vastgoed in de kijker zetten? Je eigendom schatten? Bezichtigingen leiden? Verkoop- of huurovereenkomsten opstellen? We doen het allemaal!


ONZE TROEVEN

  1. een ruime ervaring en veel expertise
  2. een proactieve en volhardende aanpak
  3. persoonlijke en professionele begeleiding
  4. een gratis en vrijblijvende schatting van je woning of pand
  5. een uitgebreide publiciteitscampagne om je woning of gebouw in de kijker te zetten
  6. heldere overeenkomsten die je op elk moment kosteloos kunt opzeggen
  7. geen verkoop of verhuur = geen kosten

Immo Lantmeeters kantoren 1 Kantoor

Immo Lantmeeters - Hasselt

  • Kempische Steenweg 89 (2) 3500 Hasselt

Contact