Logo Immo Jet
Immo Jet|Immo Jet - Beveren

Immo Jet - Beveren

Grote Markt 37, 9120 Beveren

Immo Jet - Beveren Intro

Immo Jet - Beveren is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo Jet. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, gebaseerd op 44 HouseMatch beoordelingen.

Immo Jet - Beveren beoordelingen

Google beoordeling

Matjas G.
Beveren

Uitstekende service en flexibiliteit in Haasdonk

Filip V.
··Huurder
Appartement·Beveren
Beveren

Ze zijn echt super flexibel geweest en hebben alles voor mij gedaan. Ze verdienen echt een 10, ik ben zeer tevreden over alle werknemers. Ik ben zelf van Haasdonk en zag het bordje in de straat hangen. Toen heb ik contact met hen opgenomen en een motivatiebrief gestuurd omdat de locatie echt ideaal was. Ik ben echt heel tevreden over hoe ze me verd...
Lees alles

Uitstekende service en snelle communicatie bij Immojet

Steve T.
··Huurder
Appartement·Beveren
Beveren

Ik ben zeer tevreden over makelaar Sandrine van ImmoJet, die mij heeft begeleid bij het huren van mijn woning. De makelaar was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Er werd steeds correct en duidelijk gehandeld. Het grootste pluspunt is dat er steeds zeer snel op e-mails en vragen werd geantwoord en dat ze altijd beschikten over de juiste informat...
Lees alles


Over Immo Jet

DIENSTEN


IMMO JET biedt een volwaardige vastgoedbeleving aan voor de verkoop en verhuur van woningen in diverse prijsklassen.

Een bewuste keuze, zo wordt niemand uitgesloten en kan iedereen bij ons terecht. Iedere verkoper, koper, verhuurder en huurder verdient dezelfde onverdeelde aandacht en service.

Iedereen wordt bij ons evenzeer geapprecieerd en gerespecteerd.


LAAT UW WONING GRATIS SCHATTEN VIA IMMO JET.

“Goed begonnen is half gewonnen”

Alles begint bij een correcte waardebepaling. Hiervoor kan u rekenen op ons eerlijk advies.


VERKOOP UW WOONST IN VOLLE VERTROUWEN VIA IMMO JET.

Uw woning is een kostbaar bezit, daarom behandelen wij deze met de grootste zorg en aandacht. De verkoop van uw eigendom verloopt volledig volgens uw eigen ritme. Bovendien loopt u geen risico op kosten, wij werken volgens het principe “geen verkoop = geen kosten”.


VERHUUR ZONDER ZORGEN UW VASTGOED VIA IMMO JET.

Vol enthousiasme gaan wij op zoek naar een geschikte bewoner voor uw eigendom. Onze werkwijze verloopt volledig transparant. Samen zorgen we ervoor dat u een goede huurder vindt, rekening houdend met de constant wijzigende wetgeving.


LAAT UW EIGENDOMMEN BEHEREN VIA IMMO JET.

Als investeerder wil u vooral rustig genieten van een mooi rendement. Wij nemen graag de nazorg van verhuring op ons. U kan op ons rekenen voor de opvolging van de financiële, administratieve en technische kwesties. Zo krijgt u meer tijd voor andere zaken en ontnemen wij u de kopzorgen.


REKEN OP HET ADVIES VAN IMMO JET BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING.

Een woning aankopen is een transactie die u misschien maar één keer in uw leven doet. U doet er goed aan u op de best mogelijk manier te informeren. Denkt u uw droomwoning elders te koop te hebben zien staan, maar hebt u niet genoeg kennis van zaken waarop u dient te letten bij deze belangrijke stap in uw leven? Schakel onze kennis in en wij ondersteunen u bij elk facet van bezichtiging van de woning, tot onderhandeling van de prijs.


Contact