Immo Fevery

1 locatie
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.1

Uitstekend

Gebaseerd op 13 reviews

77 influencer score

IMMO FEVERY: PROFESSIONEEL, GEDREVEN ÉN MET DE GLIMLACH

Het Fevery-team is elke dag gepassioneerd bezig met immo in Knokke, Heist, Duinbergen en Westkapelle. Vanuit ons centraal gelegen kantoor nabij het bruisende Rubensplein verkopen en verhuren we villa’s, appartementen, huizen, handelspanden … Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring in vastgoed en onze Knokse roots, kennen we de immomarkt in en rond Knokke-Heist door en door. Met onze persoonlijke, maar discrete aanpak maken we graag het verschil.


VERKOPEN MET IMMO FEVERY!

Het team van Immo Fevery heeft jarenlange ervaring met vastgoed in Knokke. We weten wat er speelt en kennen onze gemeente door en door. Daarnaast houden we onze kennis van de wetgeving constant up-to-date.


We zijn graag de professionele vastgoedpartner om uw appartement of huis te verkopen of uw pand in Knokke-Heist te huur aan te bieden. Ook voor de schatting van uw huis, appartement of handelspand kunt u rekenen op ons eerlijk oordeel.


WELKOM BIJ IMMO FEVERY, UW VASTGOEDEXPERT IN KNOKKE-HEIST

Op zoek naar een appartement te koop in Duinbergen, een villa in Knokke, een huis in Westkapelle …? Ons enthousiast team van vastgoedexperts helpt u met de glimlach een vaste woning of een tweede verblijf te zoeken. Ook voor jaarverhuur en seizoensverhuur in Knokke-Heist hebben we de juiste expertise in huis. 


In ons centraal gelegen kantoor geven we u graag vrijblijvend advies.

Kom dus zeker eens langs!