Logo Immo De Rick
Immo De Rick|Vastgoedadvies De Rick - Aalst

Vastgoedadvies De Rick - Aalst

Capucienenlaan 106, 9300 Aalst

Vastgoedadvies De Rick - Aalst Intro

Vastgoedadvies De Rick - Aalst is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Immo De Rick. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 8.4 op 10, gebaseerd op 21 HouseMatch beoordelingen.

Vastgoedadvies De Rick - Aalst beoordelingen

Onbeleefd en onprofessioneel personeel met ontkenning van fouten

Veronique
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Vastgoedadvies De Rick - Aalst
Onbekende makelaars

Absoluut geen aanrader!! Onbeleefd personeel dat mijn zoon aan het lijntje heeft gehouden. Wanneer je hun op hun fouten wijst, ontkennen ze alles of reageren ze niet meer. Onprofessioneel!

Slechte service en gebrek aan verantwoordelijkheid bij Immo De Rick

D3XTER _.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Vastgoedadvies De Rick - Aalst
Onbekende makelaars

Ongemanierd personeel, nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. Hebben mij weken lang aan het lijntje gehouden om achteraf de woning aan andere mensen te verhuren terwijl deze aan mij beloofd was!! Service is echt een DIKKE 0 GEEN AANRADER!!

Professioneel en betrouwbaar immokantoor met uitstekende service

The G.
Onbekend woningtype
Niet geverifieerde transactie
Vastgoedadvies De Rick - Aalst
Onbekende makelaars

Als je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar immokantoor, zoek dan niet verder. Hun team is uiterst bekwaam en gemotiveerd om de beste resultaten voor hun klanten te behalen. Onze ervaring met hen was uitstekend en we zouden hen zonder aarzeling aanbevelen.


Over Immo De Rick

Vastgoedadvies De Rick, dat is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper. Meer dan 25 jaar ervaring staan tot uw dienst in de regio van Aalst en omliggende gemeenten. 


Bent u kandidaat-koper of -huurder? Ontdek nu ons ruim aanbod huizen en appartementen, zowel te koop als te huur.


Bent u eigenaar? Ontdek hoeveel potentiële kopers we voor uw woning in ons klantenbestand hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak en vraag naar uw gratis gedetailleerde waardebepaling!


Zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns staan u bij met raad en daad, net als het gedreven team van gemotiveerde medewerkers. 


Wij gaan voor totaalbegeleiding

Wij bieden juridische, technische en administratieve begeleiding in een vastgoedwereld die steeds complexer wordt. Wij geven u rechtstreekse kredietinformatie en advies bij de totstandkoming van uw lening. Onze aanpak is een stap vooruit voor de koper/huurder en betekent veiligheid voor de verkoper/verhuurder.


Ons team is dynamisch en gedreven

Ons dynamisch en gedreven team is een goede mix van jonge en ervaren vakspecialisten. Daarom kan u als klant voor ieder probleem bij ons terecht kan. Uiteraard zijn wij erkend door het BIV - het BeroepsInstituut voor Vastgoedmakelaars.


Wij werken doelgericht

Dankzij de marktkennis die we doorheen de jaren opbouwden, kunnen we een realistische waardebepaling doen. Zo hebt u een verhoogde kans op een succesvolle verkoop/verhuur. De doelgerichte publiciteit naar de juiste doelgroep (o.m. naar ons reeds uitgebouwde klantenbestand) kan voor een snelle verkoop/verhuur zorgen.


We werken steeds 100 % vertrouwelijk

Iedere klant wordt toegewezen aan één medewerker. U hebt dus steeds hetzelfde aanspreekpunt. Die medewerker kan altijd terugvallen op de ervaring van de rest van het team om zo de juiste beslissingen te nemen en uw wensen te realiseren of belangen te verdedigen.

Contact