Logo IMMO 3000

Immo 3000

1 locatie
NaN BIV makelaars

IMMO 3000 Intro

IMMO 3000 is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 32 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.8 op 5.


IMMO 3000 beoordelingen

Uitstekende begeleiding en service bij huur van pand door Immo 3000

Cody H.
··Huurder
Huis·Linden
Linden

Immo 3000 heeft mij zeer goed begeleid bij de huur van mijn pand. Niel heeft ons goed geïnformeerd en wanneer we vragen hadden, konden we onmiddellijk bij hem terecht. Hij was vriendelijk en ook zeer respectvol. Het was een positieve ervaring.

Efficiënte samenwerking met Immo 3000, kleine probleem snel opgelost

Guy W.
··Huurder
Appartement·Leuven
Linden

Immo 3000 heeft een goede samenwerking geboden. Er was een vergissing met de sleutel van de elektriciteitskast van de eigenaar, maar dit werd snel opgelost en ik vond het niet zo erg. Over het algemeen was de samenwerking met Niel zeer prettig.

Positieve samenwerking met Immo 3000 voor vlotte verhuur

An D.
··Huurder
Huis·Lubbeek
Linden

Mijn samenwerking met Immo 3000 was heel positief. Het contact was zeer hartelijk en over het algemeen is de verhuur zeer vlot verlopen. Ik ben daar zeer tevreden over!


Over IMMO 3000

Immo3000, dat is vast & zeker goed gekozen


Immo3000 werd opgericht door burgerlijk ingenieur Willem Vandevelde. Dankzij zijn expertise en marktkennis groeide het kantoor op korte tijd uit tot een gevestigde waarde in en rond 3000 Leuven. In 2010 vierden wij ons 10-jarig bestaan.

Vandaag bestaat onze werking reeds uit 2 kantoren met 7 gemotiveerde collega’s.


Immo3000 heeft zo zijn eigen aanpak, wat resulteert in snelle resultaten en vooral tevredenheid van eigenaars én kopers. Een sterke communicatie, laatste nieuwe marketing technieken en een nauwe vertrouwensrelatie met onze klanten zorgen vast en zeker voor een aangenaam verkoop of verhuur proces.


WIJ STAAN VOOR 

  • een volledige en correcte dossiersamenstelling, vanaf dag 1
  • een correcte vaste prijzen-policy die resulteert in een slaagpercentage van +90%
  • een doelgroepgerichte, verregaande en smaakvolle communicatie-aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele partners. 
  • een hecht team van gemotiveerde en opgeleide collega's, geboren en getogen in en rond Leuven
  • zorgvuldig georganiseerde bezoekdagen waarbij we kandidaat-kopers persoonlijk 1-op-1 ontvangen 

IMMO 3000 kantoren 1 Kantoor

Immo 3000 - Linden


Contact