Logo Homixx Vastgoed

Homixx Vastgoed

1 locatie
2-3 BIV makelaars

Homixx Vastgoed Intro

Homixx Vastgoed is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 192 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.7 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.7 op 5.


Homixx Vastgoed beoordelingen

Onbevredigende ervaring met gebrek aan communicatie en informatie

Phaedra M.
Haacht

Ontevreden hoe alles gelopen is hier. Een vervallen bod door de makelaar, een heleboel dingen die ons niet verteld werden waar we wel specifiek naar vroegen en nog een heleboel zaken. Na 5! lange maanden vol onzekerheid is dit goedgekomen, mede dankzij kennissen uit de immo wereld waar we wel op konden rekenen.

Snelle verkoop en vlotte communicatie met Hommix Vastgoed

Dylan M.
··Verkoper
Huis·Tremelo
Haacht

Hommix Vastgoed komt zijn beloftes zeker en vast na. Ze beloofden dat ons huis verkocht ging zijn op een week tijd en dit was dan ook van toepassing. De communicatie met Jonathan verliep zeer vlot en hij deed alles wat nodig is voor een vlotte samenwerking. Hommix Vastgoed, ik raad het aan!

Uitstekende dienstverlening bij Homixx Vastgoed

Roel B.
··Verkoper
Huis·Boortmeerbeek
Haacht

Mijn ervaring bij Homixx Vastgoed is zeer positief. Ik ben tevreden over de geleverde diensten. Zeker geen klachten.


Over Homixx Vastgoed

Uw vastgoed professioneel verkopen?


Wanneer u kiest voor HOMIXX vastgoed, dan kiest u voor een gedreven, maar vooral persoonlijke aanpak. We bieden u een mix van verschillende diensten aan zodat het aan- of verkoopproces kinderspel wordt.


We laten ons hierbij omringen door de besten in hun vak en willen voor iedereen betaalbaar zijn! Door onze jarenlange ervaring zijn wij de geknipte partner om uw droom waar te maken.


Homixx Vastgoed kantoren 1 Kantoor

Homixx Vastgoed - Haacht


Contact