Logo Homixx Vastgoed

Homixx Vastgoed

1 locatie
NaN BIV makelaars

Homixx Vastgoed Intro

Homixx Vastgoed is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Vlaams-Brabant situeren. Op 205 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.6 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.7 op 5.


Homixx Vastgoed beoordelingen

Uitstekende verkoopdiensten en administratieve ondersteuning bij Homixx Vastgoed

Patrick V.
··Verkoper
Huis·Boortmeerbeek
Haacht

Mijn makelaar Michael bij Homixx Vastgoed is een zeer goede verkoper. Ik ben heel erg tevreden met de koper die hij vond, en de prijs die hij met hen onderhandelde. Ook de administratieve kant nam Homixx goed in handen. Er is wel een afspraak die hij niet is nagekomen, zo had hij gezegd dat hij zou proberen bij de tekening van de akte aanwezig te z...
Lees alles

Efficiënte en betrouwbare samenwerking met Homixx Vastgoed

Luc S.
··Verkoper
Huis·Tremelo
Haacht

Ik heb voor de verkoop van mijn pand samengewerkt met Stephanie van Homixx Vastgoed. Oorspronkelijk koos ik voor hen omdat zij in Haacht gevestigd zijn en de panden altijd snel verkocht worden. Ik ben heel blij met de manier waarop de verkoop werd afgehandeld, zij komen hun afspraken altijd na en alles ging vlot. De verkoopprijs lag eerst wat aan d...
Lees alles

Goede ervaring met Homixx Vastgoed, enige minpuntje was de afstand voor het ophalen van de sleutel

Chelsea F.
··Huurder
Appartement·Hulshout
Haacht

Over het algemeen heb ik een goede ervaring gehad met Homixx Vastgoed. Het enigste dingetje is wel dat er kantoren dichter in de buurt zijn maar ik moest helemaal naar Haacht om de sleutel op te halen. Voor de rest is alles heel vlot verlopen en heb ik absoluut niks te klagen gehad over Stephanie haar service!


Over Homixx Vastgoed

Uw vastgoed professioneel verkopen?


Wanneer u kiest voor HOMIXX vastgoed, dan kiest u voor een gedreven, maar vooral persoonlijke aanpak. We bieden u een mix van verschillende diensten aan zodat het aan- of verkoopproces kinderspel wordt.


We laten ons hierbij omringen door de besten in hun vak en willen voor iedereen betaalbaar zijn! Door onze jarenlange ervaring zijn wij de geknipte partner om uw droom waar te maken.


Homixx Vastgoed kantoren 1 Kantoor

Homixx Vastgoed - Haacht


Contact