Logo Heritage Vastgoed

Heritage Vastgoed

2 locaties
2-3 BIV makelaars

Heritage Vastgoed Intro

Heritage Vastgoed is een makelaar met 2 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Oost-Vlaanderen situeren. Op 71 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.3 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.4 op 5.


Heritage Vastgoed beoordelingen

Aangenaam contact en fijn ontvangst bij bezoeken met Sarah

Jeannine H.
··Huurder
Appartement·Nazareth
Aalter

Het contact met Sarah was zeer aangenaam, alsook het ontvangst bij de bezoeken was zeer fijn!

Uitstekende samenwerking met Els van Heritage Vastgoed

Johan D.
··Verhuurder
Huis·Zulte
Aalter

Mijn samenwerking met Els van Heritage Vastgoed is uitstekend verlopen. Ik werd zeer goed begeleid en ben echt super tevreden hoe de samenwerking is verlopen. Het had niet beter kunnen gaan.

Uitstekende samenwerking met Heritage Vastgoed voor pandverhuur

Geert D.
··Verhuurder
Appartement·Harelbeke
Aalter

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Heritage Vastgoed voor de verhuur van ons pand. Ze tonen veel geduld bij het selecteren van profielen en gaan niet voor de eerste de beste kandidaat. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, en ik heb de indruk dat Els, de zaakvoerster, goed aanvoelt wat de klant wil.


Over Heritage Vastgoed

Heritage Vastgoed is een jong en dynamisch kantoor, opgestart vanuit een passie voor vastgoed. We streven naar een maximale service voor zowel verkoper als koper… Een service die gekenmerkt wordt door onder meer een sterke persoonlijke aanpak, open communicatie en gedreven proactiviteit.

We onderscheiden ons door nauw betrokken te zijn, van A tot Z, in het verkoop- en verhuurproces. Dankzij onze kennis, ervaring en motivatie is Heritage Vastgoed dé ideale partner voor uw vastgoedverhaal!Heritage Vastgoed kantoren 2 Kantoren

Heritage vastgoed - Aalter

Heritage vastgoed - Zulte


Contact