Logo Habicom

Habicom

7 locaties
7-10 BIV makelaars

Habicom Intro

Habicom is een makelaar met 7 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 63 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.9 op 10, wat zeer goed is.


Habicom beoordelingen

Appartement gekocht in DEURNE

Laura T.
··Koper
Appartement·DEURNE
Antwerpen

met Myra Van Tuel Een heel aangename vlotte goedlachse dame 😊 Er was van in Begin al meteen een Klik!

Wisseling van makelaar zorgde voor prijsproblemen, maar goede communicatie en administratie

Luc - Simon S.
··Verkoper
Appartement·MORTSEL
Edegem

Wij werken al langer samen met Habicom, en deze samenwerking verloopt doorgaans wel vlot. Deze keer iets minder, omdat er een makelaarsswitch was (de eerste ben ik vergeten, de tweede was Mira), en ze waren niet altijd op dezelfde lijn. Hierdoor was de prijszetting vooraf ook veel te hoog, en hebben we een veel lagere prijs ontvangen uiteindelijk. ...
Lees alles

Google beoordeling

J.L M.


Over HabicomMéér dan verkopen


De taak van een vastgoedmakelaar moet meer zijn dan het verkopen van woningen. We verkopen niet alleen een eigendom maar ook een locatie en die is, ons inziens, nog belangrijker. We zullen onze kopers uitgebreid informeren over de plaats waar ze komen wonen. Is de gemeentebelasting hoger of lager dan in de buurgemeentes, zijn er bepaalde woonpremies beschikbaar in de gemeente waar de woning is gelegen, welke grote infrastructuurwerken/projecten worden er gepland,... Ook onze juridische, financiële en commerciële kennis over alles wat met vastgoed te maken heeft willen we delen. Bij habicom kan je binnenwandelen met elke vraag over vastgoed; wil je de marktwaarde van je eigendom te weten komen, heb je vragen over je huurcontract, het opzeggen ervan, stedenbouwkundige vragen,... Wonen in de totale zin van het woord.  


Aankoopmakelaar 


Voor de aankoop van een eigendom wordt er in ons land zelden beroep gedaan op een professionele vastgoedbemiddelaar. Nochtans kan de expertise van een vastgoedmakelaar er toe leiden dat je als koper een woning vindt die nog beter beantwoordt aan je criteria aan een scherpere prijs dan je zelf had kunnen bedingen.  


Renovatie-advies

 

Een belangrijk onderdeel van onze taak als aankoopmakelaar is het aanbieden van advies over de renovatiemogelijkheden van een pand. Door de samenwerking die werd opgezet met het aannemingsbedrijf Construmax, kunnen wij de geïnteresseerde kopers een correcte inschatting geven van de kostprijs van de werken die zij in dat pand zouden uitvoeren. 


Vrijblijvende expertise van uw eigendom


Bij de verkoop van een eigendom start alles met een correcte prijsbepaling gebaseerd op realistische marktprijzen. Bij een plaatsbezoek zullen onze experten op basis van vergelijkingspunten van verkochte eigendommen in de omgeving, de staat van de woning, de ligging, het kadastraal inkomen, de grond- en bewoonbare oppervlakte berekenen wat de huidige marktwaarde van uw eigendom is.


Habicom kantoren 7 Kantoren

Habicom - Kontich

Antwerpsesteenweg 55, 2550 Kontich
Bekijk locatie

Habicom - Antwerpen

Paleisstraat 2, 2018 Antwerpen
Bekijk locatie

Habicom - Wilrijk

Boomsesteenweg 281, 2610 Wilrijk
Bekijk locatie

Habicom - Mortsel

Antwerpsestraat 292, 2640 Mortsel
Bekijk locatie

Habicom - Boechout

Alexander Franckstraat 2, 2530 Boechout
Bekijk locatie

Habicom -Hoboken

Kioskplaats 3, 2660 Hoboken
Bekijk locatie

Habicom - Edegem

Strijdersstraat 13, 2650 Edegem
Bekijk locatie

Contact