Logo Gentill

Gentill

2 locaties

Gentill Intro

Gentill is een makelaar met 2 kantoren. Op 38 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is.


Gentill beoordelingen

Tevreden samenwerking met Matthieu

Hans D. , Verhuurder
Appartement in Pittem
Geverifieerde transactie
Gentill Tielt
Mathieu Vande Voorde

We werkten samen met Matthieu en zijn tevreden. Omdat we geen negatieve commentaren hebben, vinken we maar “andere” aan.

Uitstekende opvolging en gemakkelijk proces met Gentill

Ariana D. , Verkoper
Appartement in Tielt
Geverifieerde transactie
Gentill Tielt
Mathieu Vande Voorde

Ik had een zeer goeie ervaring met Gentill. Alles werd super nauwkeurig opgevolgd en we kregen altijd feedback van de makelaar over alles. Een heel gemakkelijk proces.

Vriendelijke en efficiënte makelaar met uitstekende service

Christine D. , Verhuurder
Appartement in Gent
Geverifieerde transactie
Gentill Tielt
Onbekende makelaars

Zeer vriendelijke en efficiente makelaar, helemaal niet opdringerig! Altijd op de afspraak en geen moeite is hem teveel


Over Gentill

Mathieu en Tim hebben samen meer dan 10 jaar ervaring in Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit deze ervaring hebben zij een visie gecreëerd die ze willen nastreven en die de basis vormt voor het verhaal van Gentill.

Dit vertaalt zich in een focus op verkoopbegeleiding enerzijds, waarbij zij de verkoper ondersteunen en ontlasten in het verkoopproces van zijn onroerend goed. Anderzijds zijn ze ook vernieuwend door de focus te leggen op aankoopbegeleiding.

De visie van Gentill wordt in de praktijk gebracht door een persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Die vormt samen met volledige dossiertransparantie en een uitgebreide begeleiding de fundamenten van het vriendelijk vastgoed waar Mathieu en Tim voor staan.