Logo FRECA
FRECA|Freca - Berlare

Freca - Berlare

Dorp 84, 9290 Berlare

Freca - Berlare Intro

Freca - Berlare is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van FRECA. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.0 op 10, gebaseerd op 21 HouseMatch beoordelingen.

Freca - Berlare beoordelingen

Flexibele en vriendelijke makelaars met goede nazorg, maar beloofde reparatie nog niet uitgevoerd

Elias R.
··Koper
Appartement·Wichelen
Berlare

Wij hebben samengewerkt met Raoul en Frederique van FRECA. Vooral de bezoeken waren heel aangenaam, wij hebben gevraagd om het pand meerdere keren te bezoeken en dat was geen enkel probleem. Ook de nazorg was in orde, dus wij zijn tevreden. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet geven, is dat de makelaar had beloofd iemand te laten komen voor ...
Lees alles

Uitstekende communicatie en vlotte samenwerking met Freca

Frank B.
··Koper
Appartement·Wichelen
Berlare

De samenwerking met FRECA is heel goed verlopen. De communicatie was uitstekend, zowel voor de verkoop als de aankoop. Alles verliep heel snel en vlot, en ze waren altijd open voor contact. Een positieve ervaring!

Uitstekende samenwerking met een professioneel team

··Koper
Appartement·Wichelen
Berlare

De samenwerking is heel goed en vlot verlopen. Een professioneel team die hun klanten voorop stelt. Proficiat en nog veel succes gewenst!


Over FRECA

ONS VERHAAL

Freca bouwt mee aan een duurzame toekomst.Het team van Freca bestaat uit drie gedreven partners wiens eigenschappen perfect complementair zijn.

Gedelegeerd bestuurder Paul De Vos is met zijn ruime ervaring een baken van marktkennis. In samenwerking met kapitaalkrachtige investeringspartners staat hij garant voor het afleveren van uitsluitend hoogwaardige projecten.

Frederique trad in de voetsporen van zijn vader en staat u bij in alle bouwkundige aangelegenheden. Gedurende zijn carrière ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor alle deelaspecten van de bouwsector waardoor hij een brede technische bagage verwierf die hij graag aanwendt bij het uitwerken van uw project.

Raoul Hoornaert heeft een achtergrond in architectuur en deelt dezelfde passie voor projectontwikkeling. Hij begeleidt de klanten bij het kiezen van de juiste materialen en volgt de werkzaamheden op de voet, van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering.

Dankzij de combinatie van al deze expertise bent u verzekerd van een perfect eindresultaat met als kernwaarden klantentevredenheid, kwaliteit en absolute betrouwbaarheid.

Contact