Logo Fimmo

Fimmo

1 locatie
2-3 BIV makelaars
Header

value

Header

value

Header

value

9.1

Uitstekend

Gebaseerd op 233 reviews

79 influencer score

347 beoordelingen
Eersteklas!
Monique P.
Antwerpen
verkocht

Het pand heeft een tijdje te koop gestaan door een complexiteit met het stuk grond waar het op staat, maar de mensen van Fimmo hebben wel duidelijk hun uiterste best gedaan om het te verkopen. Ze hebben heel wat lokale marktkennis, wat zorgde voor een vlot proces.

Perfect!
Timo V.
Stabroek
verkocht

Behulpzaam, vlot, vriendelijk, alles goed uitgelegd. Zeker aan te raden als koper of verkoper

magnifiek!
Gregory B.
Kapellen
verkocht

Fimmo krijgt van mij een 10 voor hun klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ze hebben de verkoop van mijn ouderlijk huis in erg goede banen geleid, heel fijn.

Eersteklas!
Jan K.
Stabroek
verkocht

Alles gedurende het verkoopproces is perfect verlopen. Alles verliep vlot en ik zou hun zeker aanraden!

Modaal
Kim V.
Antwerpen
verkocht

Fimmo deed alles wat ik van een goede makelaar had verwacht. Ik kreeg de gewenste prijs voor mijn pand en ze zorgden voor een vlotte verkoop.

Onvoldoende
Robert J.
Antwerpen
gekocht

Ik heb recent een pand gekocht bij Fimmo. Dit pand heeft verscheidene problemen, wat mij hoge onverwachte kosten oplevert. Ik weet niet of dit was geweten door Fimmo zelf, maar het zijn problemen die al enkele tijd aanwezig zijn. Dit maakt dat mijn vertrouwen en gevoel over samenwerking allesbehalve positief zijn.

Excellent!
Ludo V.
Stabroek
gekocht

Zeer positieve ervaring! Al jarenlang samenwerkend en steeds tevreden met de service. Alles verliep uitstekend, van begin tot eind. Geweldig contact, goede communicatie en vlotte samenwerking. Uiterst tevreden!

Schitterend!
Erik J.
Stabroek
verhuurd

Ik ken de zaakvoerder van Fimmo en het was voor mij dus een no-brainer om met hun samen te werken. Ik ben zeer tevreden over hun services en hoe de processen verlopen.

Klasse
Martina V.
Antwerpen
verkocht

De service van Marieke bij Fimmo was uitstekend. Ze gaf goede uitleg en was transparant in de communicatie. Ook boden ze een uitgebreide service aan waardoor ik mij niet druk hoefde te maken over de overname.

Excellent!
Nataliia L.
Антверпен
verhuurd

Ik zocht een appartament voor mijn familie. Dat is zo moeilijk asl jij voltijd werkt. Ik werkte met Leen. Leen is vriendelijk vrouv en ze wil beste voor jouw doen. Ze helpte me met alles. Ik ben zo blij dat ik het mooi appartament heb gevonden. Bedankt Leen!

Eersteklas!
Marin C.
Kapellen
gehuurd

I am glad as a client that I have the opportunity to thank the Fimmo Agency and the employee Miss Leen Vernimmen who is very profesional,responsible,kind and with a lot of experiente în the field in which she works

Zeer goed
Carly H.
Antwerpen
gehuurd

Leen heeft altijd alles correct afgehandeld, ze heeft me heel veel uitleg gegeven over zaken waar ik niet van op de hoogte was. Ze nam ook haar tijd en ze was altijd bereikbaar. Dus ik ben zeker tevreden erover!