Logo Fimmo

Fimmo

1 locatie
2-3 BIV makelaars

Fimmo Intro

Fimmo is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 259 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.7 op 5.


Fimmo beoordelingen

Uitstekende hulp van Marieke en Leen bij het proces

Runa Johanna V.
··Koper
Huis·Stabroek
Stabroek

Het is allemaal prima verlopen. Zowel Marieke als Leen hebben ons heel goed verder geholpen!

Vlotte en efficiënte aankoop met uitstekende communicatie

Lindsy S.
··Koper
Appartement·Stabroek
Stabroek

Ik ben heel tevreden over Fimmo, de aankoop ging heel vlot en snel. Leen was top, ze communiceerde duidelijk en was goed bereikbaar. Ze heeft mij een aantal panden doorgestuurd en daarna is het allemaal redelijk snel gegaan. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken.

Goede organisatie van kijkdagen en uitstekende bereikbaarheid door Immo Marieke

Guido L.
··Verkoper
Huis·Stabroek
Stabroek

De kijkdagen werden telkens goed geregeld door Fimmo. Marieke was altijd bereikbaar en heeft ons goed verder kunnen helpen.


Over Fimmo

Over Fimmo Vastgoed


Natuurlijk vertellen we graag over onszelf, maar dat komt later. Bij Fimmo staat in de eerste plaats de klant centraal. De aan- of verkoop van vastgoed is een heel grote stap en dat beseffen wij maar al te goed. Daarom is het onze absolute prioriteit om steeds voor onze klanten klaar te staan en hen oplossingen op maat te bieden. Dat doen we altijd enthousiast en met veel plezier! We zijn er namelijk heel trots op dat we het vertrouwen krijgen om hen te begeleiden bij zo'n belangrijke onderneming.


Fimmo heeft uiteraard ook ambitie. We willen graag geleidelijk aan verder blijven groeien en nog meer een gevestigde waarde worden in de streek. In dat kader breidden we in 2019 ons kantoor aan de Dorpsstraat in Stabroek uit, van waaruit we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


Een mooi en groot kantoor is echter niet alles. Hierboven ziet u het team van Fimmo, samengesteld uit vijf totaal verschillende persoonlijkheden. Hierdoor vormen we een bijzonder divers, complementair en getalenteerd geheel.


Niels is erkend vastgoedmakelaar en vormt samen met zijn zus Marieke de drijvende kracht achter het kantoor. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de vastgoedsector. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn bovenop zijn commerciële en positieve ingesteldheid, de grote troeven van Niels.


Marieke is sinds begin 2016 actief in de vastgoedsector. Ook zij is erkend vastgoedmakelaar, maar tevens is ze met haar 'Master in de Communicatie' het creatieve brein achter de publiciteits- en communicatiecampagnes die Fimmo op poten zet.


Het team van Fimmo telt twee administratieve duizendpoten, Anke en Lien. Zij ondersteunen het ganse team bij het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Ze beheren de agenda's en zorgen zowel aan de telefoon als in persoon voor een hartelijke ontvangst van al onze klanten.


Leen is verantwoordelijk voor alle verhuurdossiers. Verder zorgt ze ervoor dat, wanneer de datum van van akte of intreding nadert, uw sleuteloverdracht en overname van nutsvoorzieningen op rolletjes lopen.


U ziet het, samen omringen we u en uw woning met de best mogelijke zorgen!Fimmo kantoren 1 Kantoor

Fimmo - Stabroek


Contact