Logo Dehaut Immobilier

Dehaut Immobilier

1 locatie
1 BIV makelaar

Dehaut Immobilier Intro

Dehaut Immobilier is een makelaar met 1 kantoor waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Henegouwen situeren. Op 24 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, wat uitstekend is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.7 op 5.


Dehaut Immobilier beoordelingen

Équipe dynamique et efficace, professionnels compétents

Christiane D.
Comines-Warneton

Nous avons rencontré une équipe dynamique et efficace. Nous sommes très contents d'avoir travaillés avec des professionnels très compétents. Félicitations. Continuez !

Google beoordeling

Jérôme B.
Comines-Warneton

Agence au top avec un suivi complet et des conseils exceptionnels

THOMAS L.
Comines-Warneton

Dommage qu’il n y ai que 5 étoiles. Une agence au top, super suivi de A à Z, de supers conseils, une gentillesse incroyable de tout les agents. On espère pouvoir encore partager de nouveaux projets avec vous. MERCI pour tout. Coralie & Thomas


Over Dehaut Immobilier

Innoverende technologie

De wereld van onroerend goed en zijn codes veranderen. In DEHAUT Immobilier, we geloven dat tot op heden meer nodig is dan de competentie van een makelaar om de perfecte marketingpresentatie van een woning te bedenken. Het team werd compleet door een getalenteerde videograaf - fotograaf uitgerust met de meest hi-tech professionele apparatuur die zal verantwoordelijk zijn voor het maken van alle foto's en filmpjes van presentatie van uw eigendom. Hij zal ook voor zorgen een scan en digitaliseert de woning die u aanbiedt de ervaring van de meeslepende virtuele tour. Wij laten we technologie ten dienste stellen van uw huis.


Eigenaarslogin

Naast de plicht van ethische informatie, de transparantie is het sleutelwoord bij DEHAUT Immobilier. Wij bieden u toegang tot uw persoonlijke ruimte inclusief alle informatie met betrekking tot de activiteit verkoop van uw eigendom. (Meningen van klanten na bezoek, publicatiestatistieken, documenten, e-mails verzonden en ontvangen, ...)


DEHAUT elektriciteit

We hebben onze eigen elektriciteitsafdeling. DEHAUT Electricité is een dochteronderneming van de groep die in 2006 werd opgericht een bedrijf met ervaring in elektrische installatie, conformiteit en reparatie. Vernieuwend en op de hoogte van de nieuwste technologieën, is ze in staat om u intelligente oplossingen aan te bieden gedreven door afstand zoals domotica, videobewaking of het alarm ... In het geval van klantbelang op een onroerend goed te koop, zijn we in staat om bieden u snel cijfers en garanties op conformiteit.


Dematerialisering

We hebben de keuze gemaakt om alles te dematerialiseren ons verkoop- en verhuurproces. Verkoopmissies, compromissen en huurcontracten ... Al onze documenten kunnen elektronisch of op het kantoor worden ondertekend. Geen initialen en handtekeningen meer eindeloos vereenvoudigen wij uw procedures! In een tijd waar onze middelen en energieën onze hoofdbezettingen zijn, handelen we steeds met het zicht op minder papierverbruik en het verminderen van onnodige reizen.


Verhuis

We bieden een gratis busje van 14m³ uitgerust voor dit doel (steekwagen, bescherming en riemen) aan alle personen die het hebben gekocht of verkocht met ons bureau. Wij bieden u ook de mogelijkheid tot aankoop "Removal kits" bestaande uit kartonnen dozen, papier bubbels, tape, documentatie om u te helpen optimaliseer uw verhuizing. Wij ondersteunen u tot het einde van uw project! Het enige dat u hoeft te doen, is uw armen vinden.


Gecompromitteerde verzekering

De garantie van onze verplichtingen is onze voornaamste bezigheid, wij zorgen voor alle compromissen van verkoop in geval van overlijden door ongeval van de koper. Lang geoefend door de notarissen, dit volledige verzekering vandaag onze scala aan aangeboden diensten.


Team

Ons team leeft, ademt en droomt op het tempo van uw vastgoedprojecten. Ze is perfect complementair en ook in kennis van zowel de laatste juridische informatie als de laatste technologische innovaties en marketingcommunicatie.


Dehaut Immobilier kantoren 1 Kantoor

Dehaut Immobilier - Comines

  • Place Sainte Anne 14 7780 Comines-Warneton
  • 056488223

Contact