Logo Coprimmo

Coprimmo

5 locaties
7-10 BIV makelaars

Coprimmo Intro

Coprimmo is een makelaar met 5 kantoren waarvan de activiteiten zich voornamelijk in Antwerpen situeren. Op 138 geverifieerde reviews behalen zij een klanttevredenheidsscore van 8.8 op 10, wat zeer goed is. Bovendien scoren ze op Facebook en Google gemiddeld 4.3 op 5.


Coprimmo beoordelingen

Uitstekende begeleiding en vriendelijke service bij Coprimmo

Jessica Agnes M.
··Koper
Appartement·MORTSEL
Antwerpen

Mijn aangename samenwerking met Coprimmo heeft alles te maken met Stefaan. Hij heeft mij zeer goed begeleid en hij was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft alles goed uitgelegd en communiceerde zeer vlot.

Vlotte en nette samenwerking met Coprimmo

Sinan S.
··Koper
Huis·SCHELLE
Antwerpen

De samenwerking met Coprimmo is goed verlopen, alles is netjes afgehandeld dus heb zeker geen klachten!

Efficiënte en deskundige makelaar met uitstekende beschikbaarheid

Bruno R.
··Verkoper
Huis·BERCHEM
Antwerpen

Ik ben heel erg tevreden over mijn makelaar Jay. Hij werkt erg efficiënt en is altijd beschikbaar wanneer ik hem nodig heb. Zijn deskundigheid staat buiten kijf. Vriendelijkheid is ook een van zijn troeven. Een absolute aanrader.


Over Coprimmo

Coprimmo | uw tevredenheid is onze beste reclame!


Heeft u geen zin om allerhande instanties te contacteren om uw dossier administratief in orde te maken? Doet u liever iets anders in uw vrije tijd dan uw dossier op te volgen en de bezichtigingen van uw eigendom in te plannen? Bent u geen expert in het onderhandelingsproces over de verkoopprijs? Maakt u zich zorgen over het promoten van uw eigendom?


Kiezen voor Coprimmo Vastgoedmakelaars, is kiezen voor een professionele partner voor de verkoop of aankoop van uw eigendom.


Coprimmo Vastgoedmakelaars is reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, opbrengsteigendommen en handelspanden. Onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en technieken om het onderhandelingsproces in goede banen te leiden. Voor elke unieke eigendom hebben wij de juiste mensen en hanteren we een aangepaste werkwijze.Coprimmo kantoren 5 Kantoren

Coprimmo - Berchem

Coprimmo - Aartselaar

Coprimmo - Antwerpen

Coprimmo - Mortsel

Coprimmo - Kontich


Contact