Logo Bome
Bome|Bome - Eeklo

Bome - Eeklo

Zuidmoerstraat 165 (A), 9900 Eeklo

Bome - Eeklo Intro

Bome - Eeklo is een makelaarskantoor dat deel uitmaakt van Bome. Ze behalen een klanttevredenheidsscore van 9.1 op 10, gebaseerd op 61 HouseMatch beoordelingen.

Bome - Eeklo beoordelingen

Goede ervaring met vriendelijke contactpersoon bij Bome Makelaars

Siska V.
··Verkoper
Huis·Bassevelde
Eeklo

Enkele vrienden hadden goede dingen laten weten over het makelaarsbureau Bome, en zo zijn wij bij hen beland voor de verkoop van ons huis. Wij waren zeker tevreden over Stefanie, die een heel vriendelijke contactspersoon was. Ze heeft altijd een duidelijk beeld gegeven van de gang van zaken. Ook de administratie werd grotendeels door hen aangepakt....
Lees alles

Vlotte en efficiënte service bij Bome Makelaars

Rik-Jessy B.
··Huurder
Huis·Lievegem
Eeklo

Ik werkte voor de huur van mijn huis samen met Jonas van het makelaarsbureau Bome, en dat liep zeer goed. Alles is ontzettend snel afgehandeld, waardoor we al snel konden gaan wonen in het huis. Ik kon hun ook altijd bellen, en kreeg meteen antwoord. De administratie is heel vlot verlopen. Alles is perfect afgehandeld. Zeer blij dus!

Efficiënte en professionele samenwerking met Stefanie

Suleyman T.
··Verkoper
·Eeklo
Eeklo

Stefanie weet met wat ze bezig is, een echte prof! Dat spaart je veel tijd en energie, bedankt voor de samen werking!


Over Bome


Bij BOME wijken we graag eens af van de standaard procedure en zien we iedere dossier als een nieuwe uitdaging. We zullen jou ongetwijfeld verrassen met onze enthousiaste drive en motivatie. Geen achterhaalde methodes, maar een aanpak op maat om zo tot een nieuw succesverhaal te komen.

 

Ons team bestaat uit 2 BIV makelaars met samen meer of 20 jaar ervaring in het vak. Jonas en Stefanie zijn gebeten door het vak en we delen onze passie graag.

 

Geen kantooruren waarbinnen alles geregeld moet worden, maar een afspraak wanneer het jou best past!

 

We zijn alle dagen bereikbaar voor jouw vastgoed dromen en vragen.